Откритият мъж край ”Тракия” екзекутиран с изстрел в тила

28-годишният столичанин Илия Петров, който бе издирван от МВР и открит в събота мъртъв край магистрала "Тракия", е бил убит с един изстрел в тила.
Това сочат резултатите от аутопсията, направена в МБАЛ-Пазарджик, съобщи Дарик радио.

Илия Петров бе обявен за издирване от МВР, след като вечерта на 4 ноември напуснал дома си в столичния жк "Люлин". За последно 28-годишният мъж бил забелязан на бул. ”Европа”, в близост до бензиностанция, където родителите му имали автомивка.

Четири дни по-късно тялото му бе открито в дере край пазарджишкото село Горно Вършило в непосредствена близост до магистрала "Тракия".

Според разследващите, трупът вероятно е бил изхвърлен от виадукт на аутобана на около 50 метра от крайпътно заведение. Сигурно е обаче, че Илия Петров е убит на друго място. Убиецът, или убийците, са се придвижили с кола до мястото, където са се отървали от тялото, като престъплението е извършено още в деня, когато столичанинът е изчезнал.

Петров е застрелян с един куршум в тила. Проектилът е излязъл през слепоочието. Екзекуцията е била извършена с пистолет.

Днес по разпореждане на Окръжната прокуратура в Пазарджик ще бъде направена нова тройна съдебно-медицинска експертиза на тялото на убития.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини