Метална ограда спря автомобил управляван с несъобразена скорост

Младеж е с леки наранявания след катастрофа вчера в Първомай. Пътното произшествие настъпило около 10 часа. Поради движение с несъобразена скорост с пътните условия лек автомобил “БМВ” се блъснал в метална ограда. 18-годишният А.А. от града, който управлявал колата, е прегледан в болница и изписан за домашно лечение. Няма данни за употреба на алкохол.

Пресцентър на МВР

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    .e
    .e...
    3 -3
    16:15, 23 окт 2014
    Aide sprete da go napadate.... ne znam dali vidqhte kolata v kvo sustoqnie beshe, no az q vidqh kartinkata ne beshe rozova ;) daje e cqlo chydo che e ocelql i che se e razminal s malko. I vmesto da go napadate i da kazvate kakuv e i kakuv ne e se postavete na negovo mqsto. Da toi si e vinoven za stanaloto i da karal e burzo, no tva veche shte my e yrok taka che sprete da go napadate vsichki, zashtoto ne se znae dali tova nqma da se slychi i na vseki edin ot nas zashtoto tva nikoi ne go iska i ne go ochakva, no kvoto ti e pisano tva stava, taka che nedei da znaete mnogo. :)
  • 2
    Ра
    Радослав Велков
    14 -6
    17:52, 23 окт 2014
    За да докажа че всички сте мишоци няма да крия кой съм .. прегледах ви малоумните коментари и не знам дали да се смея на това как се излагате или да плача за това че сте кухи лейки и коментирате без да знаете даже какво е станало вярно е виновен е че е карал с несъобразена относно пътя скорост , но това не ви дава право да го наливате така защото може да се случи на всеки знам че сега ще нападнете и мен но за мен най - важното е че той е жив и здрав и се отърва с малко а вашата завист никога няма да изчезне.. има БМВ кара случва се такова нещо радваме се че на него му няма нищо и това е .. дано мързеливите ви ...... прочетат коментара , който съм написал и да се замислят малко че докато има такива злобари и хора като вас които завиждат и гледат в чуждите паници няма да вървят нещата.. Мерси :)
    • Зд
      здраститу
      3 0
      11:07, 24 окт 2014
      напротив, дава ни право да го наливаме, защото не се случва на всеки да кара с несъобразена скорост в градски условия а предимно на превъзбудени тинейджъри, и да завиждахме му за БМВ-то докато беше здраво, но вече не му завиждаме по обясними причини!
  • 3
    Ко
    констатация
    3 0
    20:56, 24 окт 2014
    Когато човек кара автомобил първата му мисъл да бъде, че пътува за някъде и трябва да стигне жив, а не да се трепе или да отнема чужд живот!
Последни новини