Любо Kиров след катастрофата: Бог ме запази без драскотина!

Певецът Любомир Киров, по-известен като Любо от "Те", е катастрофирал жестоко. Инцидентът е станал вчера след обяд на автомагистрала "Тракия", недалеч от Стара Загора.

Музикантът е оцелял по чудо, а джипът, с който е пътувал е смачкан до неузнаваемост. При катастрофата мантинелата е била изкъртена, съобщава вестник "Телеграф".

Любо успокои приятелите си, че е успял да се измъкне невредим като по чудо. Певецът написа във Фейсбук, че няма дори драскотина.

„Приятели, не се притеснявайте за мен! Добре съм и съм абсолютно здрав ! Бог ме запази без драскотина. Катастрофата беше тежка, но абсолютно всичко е наред ! Продължаваме напред ! Благодаря ви още веднъж за отношението", разкри Любо Киров.

Инцидентът е станал на 205-и километър от София в посока Бургас при мокра настилка.Управляваният от него автомобил джип BMW X5 е попаднал в наводнения участък и се е получило аквапланинг.

В подобна ситуация колата става абсолютно неуправляема. Автомобилът губи сцепление между гумите и пътната настилка и започва да "плува" във водата. Тогава на практика шофьорът е безпомощен, защото нито спирачната система, нито тази за управлението на волана може да помогне.Колата е излетяла над 30 метра, минала е през мантинелата и се е забила в огромна локва.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини