Полицията издирва мистериозно изчезнало бебе

Дете, родено преди седмица в село край Лом, е изчезнало безследно. Униформени и цивилни полицаи претърсват къщи и разкопават дворове, но досега не са открили бебето, съобщава „Труд”.20-годишната Ж. П. родила в края на месец август в родното си село Долно Линево. Жената не знаела от кого е забременяла и не търсила лекарска помощ, разказаха местни жители. Родила бебето в дома си с помощта на майка си, но след това детето сякаш потънало вдън земя.

Запознати със случая подали сигнал в полицията и на 2 септември криминалистите пристигнали в Линево. 

При обиск в къщата и разпити на близки и съседи полицаите установили, че жената наистина е родила, но не открили детето. Майката също признала, че е родила, но казала на пазителите на реда, че детето било мъртво и го погребала.

На няколко пъти тя посочвала различни места, където уж била скрила трупа. Полицаите копаели, но не намерили нищо. В издирването на бебето било включено и полицейско куче, но и то не открило следи.

"Селото е в ужас! Не стига, че изчезна дете, но и полицаите ровят като миньори. Утъпкаха и съсипаха сума градини!", споделиха жители на крайдунавското село. 

Някои от тях смятат, че детето може да е било продадено. Преди година и половина Жасмина пак родила, но изоставила детето си и то било настанено в социален дом, заявиха от местната болница.

От полицията потвърдиха за изчезналото дете в Долно Линево и заявиха, че издирването му продължава.

 

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини