СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛЕН АДРЕС

ДО СЕМЕЙСТВОТО И БЛИЗКИТЕ НА ИНЖ. КОСТАДИН АНГЕЛОВ

Приемете нашите най - искрени съболезнования по повод кончината на инж. Костадин Ангелов.  Думите са безсилни, за да опишем мъката си за загубата на дълбоко уважавания  специалист, общественик, лидер  и човек. Безспорен авторитет и безупречен управник на институция, която всеки почита и уважава.

 

Инж. Костадин Ангелов посвети живота си на работата и обществото, виждаше решенията в перспектива и умееше да намери общ език с всеки, посочваше ни правилният път за решението на проблемите с такт и умение.

 

В такива моменти съдбата е несправедлива – прибира от този свят един човек, в разцвета на силите си, в годините, в които трябва най –много да се радва на постигнатото, да помага на семейството си. Никои, обаче, не знае каква орис е отредил Създателят и колко ще остане на нашата Земя.

 

За инж. Костадин Ангелов ще тъжим вечно и никога няма да го забравим! След себе си той оставя светъл път и пример, който всички трябва да следваме! Неговото дело и направеното за региона и община Първомай ще бъдат най - яркият спомен.           

 С поклон пред паметта му:  АНГЕЛ ПАПАЗОВ

Кмет на община Първомай

 

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини