Какъв е вашият сексуален „подпис“?

Три неща са важни, за да бъдете добри в леглото: образование (сексуално), практически опит и правилно отношение. За да бъдете наистина много добри в леглото обаче, се нуждаете от още нещо. Нещо, което сте усъвършенствали и което е вашият сексуален „подпис“.


Това може да се окаже някоя сложна маневра, известна само на вас и на вашите сексуални партньори. Или може би нещо по-просто като специално завъртане на езика, което обаче е характерно само за вас?

Ако все още нямате идея какъв е вашият сексуален подпис, сексоложката Трейси Кокс ще ви помогне. С няколко съвета вие със сигурност ще решите този проблем. Всичко, от което се нуждаете, е малко мисъл и практика.

1. Преценете в какво сте най-добри. Номерът е да се съсредоточите върху това нещо, което ви е най-приятно. Ако обичате да правите нещо, значи вие сте добри в него. А ако сте добри в нещо, значи изпитвате удоволствие от него. Така че, ако се придържате към това правило, няма какво да се обърка. Някой специален еротичен масаж, например, е много подходящ за сексуален подпис – със сигурност много малко хора го правят, какво остава по начина, по който вие го правите!

2. Фокусирайте се върху своя талант. Опитайте няколко различни неща, преди да се спрете на едно. Изберете любимото си и чак тогава се фокусирайте върху него. Например, ако сте решили да се превърнете в господарки на оралния секс, вие се нуждаете от обратна връзка. Тоест, когато опитвате различни неща, питайте вашия партньор коя техника му допада най-много.

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини