Градина спечели дебърския турнир

С резултат 3: 2 Градина спечели финала срещу Любеново в турнира в кв. Дебър.

В първия ден се изиграха 4 мача, като домакините от Дебър имаха лошият жребий да се паднат на старта срещу победителите на турнира. С минималното 1:0 Градина се наложиха над тях и се класираха за полуфинал. С дузпи, при резултат 3:3 Православен се наложи над Воден. В третия двубой Буково победи Бяла река с 2:1, а в най- резултатния мач Любеново се класира напред срещу Караджалово с 5:3.

На полуфиналите Градина си спечелиха участие на финал с 5:2 срещу Православен, а Буково отпаднаха от Любеново с 2:4.

Мачът на финалистите завърши 3:2, като се играеше „гол за гол“. Найден Савов отбеляза 2 за Градина, а един добави и Даниел Веселинов. Двата гола за любеновци реализираха Ангел Найденов и Янко Петров. Въпреки, че изоставаха в резултата, футболистите на Любеново не се предадоха до края, но пропуснаха няколко добри възможности. В края на редовното време заради засада им беше отменено и едно попадение.

Победителите получиха „Купата на кмета“, връчена им от кметския намесник в Дебър – Желязко Трифонов и 100 лв, за вторите наградата беше 50 лв, а за всички финалисти изненадата беше дареното от „Витал Транс“ печено агне.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини