Николай Митков: „ГЕРБ продължават антисоциалната си политика”

На проведената на 28.03.2014 година сесия на Общински съвет, единствено представителите на ПП „ГЕРБ”, гласуваха „въздържали се” относно внесеното предложение за  доизграждане на Дом за стари хора – град Първомай като делегирана от държавата дейност. „Това е продължение на водената от тях антисоциална политика”, коментира след заседанието на Общински съвет Николай Митков, зам. кмет  и Председател на ОбС на БСП Първомай, като добави:

„ГЕРБ носят голяма отговорност за състоянието на община Първомай и дължат отговори, за това как нищо добро не се случи по време на тяхното управление. Достатъчно е да припомним, че водената от тях политика на национално ниво даде своето негативно отражение и в общината, като доведе до цялостното спиране на няколко проекта. 

Сега, когато държавата в лицето на правителството дава средства, с които този социален проект да бъде завършен, от ГЕРБ се възпротивяват в името на една необмислена и поради това неслучила се концесия”, категоричен е Митков.

„Изграждането на социалния дом освен, че ще отговори на преките нужди на възрастното население и хората в неравностойно положение в Община Първомай, ще създаде условия за заетост и нови работни места. За това и считаме позицията на ГЕРБ за недостойна и в ущърб на жителите на Първомай” заяви той.

 parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини