Очакваме Борисов идната седмица в Кърджали, ще обявява евродепутати

„Ахмед Доган е най-големият български политик. Лютви Местан управлява в момента държавата. Но Ахмед Доган е на най-високия пост, той ръководи всичко. За 24 години той поне пет пъти е управлявал държавата и един път - ГЕРБ. Не мога да не му го призная. Той не ходи никъде, само ги вика политиците и раздава задачите.“ Това заяви Бойко Борисов в предаването „Тази събота“ на Би Ти Ви. Той поясни, че политиката е като футболен мач. Но състезанията за политиците са изборите. В този смисъл Доган водел Борисов с 5:1.

„Лютви Местан няма за какво да ми завижда, защото той е един много интелигентен, умен и красив човек. Станишев обаче ми завижда, защото го е яд, че го бия на всички избори“, каза още Борисов вчера. „Питам - ако Станишев ни обясняваше, че е най-подготвеният за премиер, защо не стана премиер“, попита лидерът на ГЕРБ отново. И похвали Георги Първанов: „Той показа много класа, защото не е лесна работа да изкараш два президентски мандата и е знак за много голяма ерудираност. И рейтингът му расте.“ Но уточни, че към този момент взаимодействие между ГЕРБ и АБВ било невъзможно.

„Следващото правителство ще бъде правителство за спасение на България. Защото ще трябва да се решават много тежки проблеми. И не знам дали ще е успешна работата му. В момента се извършват непоправими неща. Безработицата е в най-големия си размер, контрабандата - също“, каза още Борисов. Парите за добавки не били от държавата, а били кредит.. „Пенсионната система ще изгърми. След 2-3 години хората няма да могат да получат пенсии“, уточни лидерът на ГЕРБ. Той не се притеснявал от политически вицове за партията си и дори сам разказа един такъв (виж вдясно).

В Плевен Борисов, заместникът му в партията Цветан Цветанов и в парламента Цецка Цачева участваха в семинар за младежките структури на партията от цяла Северна България. Листата на ГЕРБ за евровота вече е ясна. След водача й Томислав Дончев в нея са Андрей Ковачев и Мария Габриел, съобщи Борисов. Останалите кандидати за евродепутати той щял да обяви идната седмица в Кърджали. „ГЕРБ категорично няма да признае резултатите от референдума в Крим. Ние сме против каквото и да било анексиране“, каза още на младежите лидерът Борисов.

Източник: http://pressadaily.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини