Откриват оффроуд в Кърджали, кмета на ДТУ

От 4 до 6 април ще си дадат среща всички маниаци и състезатели по офроуд, предпочитащи черните пътища и екстремните преживявания

Събитието е "КЪР­ДЖАЛИ 4X4 - ОФФРО- УД ПРАЗНИК" - традиционното откри­ване на оффроуд се­зона с много настро­ение, истинско със­тезание и голямо за­бавление. Домакин и съорганизатор е об­щина Кърджали, а ос­новните лица, заме­сени в организацията, са кърджалийски­те клубове "Kinex Oft-Road” и "Крос Клуб Кърджали" със съ­действието на опит­ния ни състезател Тодор Христов.

В изданието през тази година органи­заторите ще се опи­тат да надминат ре­корда от 2012 г. и да съберат над 150 участници в различните класове. Лично кме­тът Хасан Азис ще се включи в състеза­нието с ДТУ, след ка­то през 2011 г. дебю­тира в офроуда с джип на провелото се тогава международ­но състезание "Бал­кан Маратон Рали".

Записани са екипа­жи от Гърция, Турция, Македония и Сърбия.

Помислено е и за фенове и любители, които ще могат да вземат участие с не­подготвени и серий­ни машини, като тех­ният маршрут пре­минава през живопис­ни местности и ще могат да усетят тръпката от близо. За още по-запалените фенове ще се орга­низират изложения на офроуд екипировка и най-новите машини, подготвени за свободното време, лов или забавления.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини