Шофьор в критично състояние след мистериозна катастрофа

43-годишния Янчо Тенев е в критично състояние

Шофьор на кола с хасковска регистрация е в кома и с опасност за живота в отделението по неврохирургия на местната болница след мистериозна катастрофа на прав участък между селата Горски Извор и Светлина. Като вече ви информирахме, вчера около 16 часа Пежото на Янчо Тенев от Сусам без видима причина навлязло в насрещното движение и се забило челно в Опел Астра с бургаска регистрация. На фона на смазаните возила, изглеждаше като истинско чудо, че няма жертви или тежко пострадали. Шофьорът на Пежото бе откаран в безсъзнание в Хасково, но видимо нямаше сериозни поражения.

Направеният му скенер в хасковската МБАЛ обаче е разкрил друга картина. Мъжът има множество мозъчни кръвоизливи с големина до 2 сантиметра, които не подлежат на оперативно отстраняване. Най-опасното е, че са засегнати и двете полукълба. Плюс тежък оток на мозъка. Към травмите се добавят и счупени ребра и белодробна контузия. 43-годишният мъж не е идвал в съзнание.

Катастрофата стана на сравнително слабо натоварен път, а навлизането в насрещното няма обяснение, коментираха очевидци. Имаше съмнения, че водачът на френската кола е получил удар докато е пътувал, което обяснява странната му маневра. Лекарите обаче не могат да подкрепят това предположение, предвид настоящото положение на пациента.

Двете коли бяха смачкани до неузнаваемост

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини