Жена търси в нета коте, за да нахрани змията си

Поредният случай на собственик на змия, който търси коте, за да нахрани с него домашното си влечуго, втрещи потребителите на популярен български сайт за безплатни обяви. В обявата се търсело малко бяло коте, което да е ваксинирано. Като лице за контакт е посочена жена, която на профилната си снимка е със змия на главата.

"Бяло, за да изглежда като мишка, малко, за да може да го изяде, обезпаразитено, за да не й стане нещо на змията. Все по тоя критерий ги търсят”, изригнаха гневните потребителите във форума на сайта. Явно стресната от бурната реакция, собственичката на змията набързо изтрила обявата.

Специалистите от портал за отглеждане на домашни животни предупредиха да сме особено внимателни на кого подаряваме котенцето си, тъй като вместо домашен любимец то може да се превърне в закуска на змия или крокодил.

Специалистите съветват всеки с коте или куче, което дава за осиновяване, да го прави срещу скромна сума.

„Давайте ги за 20-30 лева, така хем ще са без пари, хем ще са прекалено скъпи за храна на влечугите”, обясниха те.

Преди време млад мъж на име Евгени Андреев, представящ се като Евгени Аспидов, "осиновяваше" животни, за да храни с тях змиите си, и предизвика възмущението на любителите на животните.

Източник: http://www.novinar.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини