Бойко и Цецо режисирали разцеплението в ГЕРБ, за да елиминират Волен

Пиарите на ГЕРБ измислиха хитър ход, с който да елиминират Волен Сидеров, пише „Галерия”. Депутати от партията на Бойко Борисов признали пред изданието, че напускането на техните колеги от групата не е случайно, а е режисирано от ръководството.

Ставало дума за добре измислена схема, с която да бъде елиминирана „Атака” и тя вече да не бъде важен фактор в парламента.

Напусналите депутати от ГЕРБ Георги Марков и Светлин Танчев са само част от сценария за атаките срещу Сидеров, твърди „Галерия”. Колеги на двамата вече независими народни представители разкриват, че по нареждане на Цветанов отлюспените депутати си подписвали сами уволненията от парламентарната група на Борисов. За целта били привиквани на разговор на четири очи от бившия вътрешен министър, за да декларират, че ще запазят мълчание около политическата афера, в която са се забъркали, категорични са колегите им.

Депутат от ГЕРБ, чието име се пазело в редакцията на „Галерия”, дори разкрил, че най-вероятно ще бъде следващият, който ще бъде призован да напусне парламентарната група на ГЕРБ. „Ще има и още след мен. Никой не цели да прави нови групи. Истината е, че трябва да бъде разкаран Сидеров, а ние да станем фактор при приемането на закони, за да осигуряваме мнозинство”, заявил пред репортер на изданието депутатът, който бил избран в провинцията.

Източник: http://pik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини