ЕСКОМ от утре с нов офис в Хасково, скоро и в Първомай

Сградата на новия офис на ЕКСОМ - Хасково до Руската гимназия най-после се сдоби с акт 16, отказван от общината повече от година и половина. След няколко съдебни решения в полза на фирмата, най-после административният съд в Хасково задължи главния архитект Кремена Цонева да издаде документа. Въпреки че не спази определения й 7-дневен срок и след продължително разтакаване най-после разрешителното за въвеждане в експлоатация на сградата е връчено.

От утре магазинът в новия офис ще работи и ще посреща клиенти. Така живеещите в квартала ще могат да плащат сметките си за интернет и кабелна телевизия, без да е необходимо да ходят до центъра.

В дните преди празниците фирмата получи акт 16 и за новия си офис в Първомай. За отбелязване е, че там строежът на сградата започна на гола поляна месеци след като ремонтът на тази в Хасково бе напълно завършен и чакаше единствено разрешение за въвеждане в експлоатация. Въпреки това акт 16 в Първомай бе издаден, макар и само броени дни, но преди този в Хасково.

Haskovo.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини