Най-секспилният мъж на планетата

Ако се чудите кой е най-сексапилният мъж на планетата, то името му е Хенри Кавил. Определението си актьорът от „Железният човек“ получи от сп. Glamour. Хубавецът отне титлата от миналогодишния носител Робърт Патинсън, който сега заема втора позиция в класацията на медията.

В челната тройка е и един от изпълнителите на главни роли във филма „Игрите на глада“, австралиецът Лиъм Хемсуърт. Следващ по ред в класацията е британецът Том Хидълстън, снимал се във филмите „Тор“ и „Отмъстителите“, а на пето – Бенедикт Къмбърбач, превъплътил се в ролята на основателя на „Уикилийкс“ Джулиан Асандж във филма „Петата власт“.

Нашумелият през последните месеци Хари Стайлс, който се изживява и като един от младите плейбои в шоубизнеса, заема шеста позиция. А по-големият брат на Лиъм – Крис, изглежда не е толкова атрактивен, колкото своя роднина и е едва на седмо място.

Осми е Идрис Елба, изпълнил ролята на първия чернокож президент на РЮА Нелсън Мандела във филма „Мандела: Дългият път към свободата“. На девета позиция се класира актьорът Джейми Кембъл Бауър, снимал се в сагата „Здрач“.

Най-голям скок от миналата година прави тийн идолът Джъстин Бийбър, който от 49-то място през 2012 г., сега е десети.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини