Много жени изпитват влечение към същия пол

Мерил Стрийп и Сандра Бълок се целуват пред погледа на усмихнатия Брадли Купър

Повечето жени се чувстват сексуално привлечени от свои приятелки, показва ново проучване на 500 хетеросексуални жени.

Може да звучи невероятно, но огромна част от представителките на слабия пол (60%) признават, че са изпитвали влечение към друга жена. Около 45 на сто от анкетираните са целували друга жена, а 50% разкриват, че тайно мечтаят за секс с представител на техния пол, съобщава БГНЕС.

Често се случва дамите да изпитват нещо повече от приятелство към своя близка, а причината се крие в лесния и по-приятен начин на общуване между тях.

Ако погледнете по-надълбоко женското приятелство, ще видите, че момичетата споделят всякакъв вид проблеми – любовни, сексуални, работни, говорят помежду си за мъжа, с когото делят леглото си, общуват, пият кафето си почти всеки ден, правят много други неща. Това показва, че женското приятелство в повечето случаи прилича на любовна връзка.

Според психолога Емилия Морган емоционалната близост на жените е толкова голяма, че често води до физическо влечение. Експертите подчертават, че тези чувства са съвсем нормални и не означават на всяка цена бисексуалност или хомосексуалност.

Източник: БГНЕС

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини