Сигнали в полицията за вещици и уроки

Полицията на графство Глостършир съобщи за най-мистичните обаждания от местни жители. 

В един от случаите жена се оплакала, че партньорът й се опитва  да я урочаса. Мъж от Страуд е звънил 999 пъти на телефона на спешната служба и уведомил органите на реда, че е бил "отровен от спътник, контролиран от вещици".  Таксиджия обвинил жена си, че в действителност е върколак. При друго обаждане мъж поискал да изпратят ловци на духове, защото в района "става нещо странно".

Момченце от Глостър се обърнало към полицията, за да заяви, че е вълшебник.  По какъв повод младият британец е съобщил подобен необичаен факт не се съобщава.

Местната организация Търсачи на Свръхестественото заявила, че информация за подобни обаждания ще помогне на собствените й разследвания. Крейг Джоунс, представител на Търсачи на Свръхестественото подчертава, че съществува голяма вероятност жители на графството действително да са свидетели на необичайни явления. При това Джоунс признава, че много от сигналите може да са вдъхновени от различните телевизионни предвания с мистична тематика или от жълтата преса. Но самият той лично е бил свидетел на свръхестествени явления.

Преди няколко седмици медиите на острова писаха за призива на лондонската пожарна служба да не бъде безпокоена, ако ситуацията не е извънредна. При това на сайта на пожарната бе публикуван подобен списък с най-странните повиквания.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини