Атаман и Джона си делят 300 бона за снега на Хасково

Фирмите на Иван Петров, по-известен като Джона - „Арес 2002“ и на съпругата на депутата от ДПС Мехмед Атаман - „Атастрой“, са единствените участници в търга за снегопочистването на община Хасково. Това стана ясно днес при отварянето на офертите от комисията в общината.

За почистването тази зима са обособени три позиции – първата е за общинската пътна мрежа, останалите две са за града, разделен по квартали. Двете фирми джентълменски са си разделили сферите - „Арес 2002“ кандидатства само за първата позиция, а „Атастрой“ - за останалите две. Така фирмата на Джона ще вероятно чисти общинските пътища, а Атаман – града.

Общата прогнозна сума на обществената поръчка е 300 000 лева. За първата позиция сумата е 110 000 лв., за втората 80 000 лв., за третата 110 000 лв. Предвидена е възможност за авансово плащане до 30 процента.

Предвид факта, че това са единствените кандидати за отделните позиции, вероятно те ще са и изпълнителите на поръчката. Предстои обаче комисията в закрито заседание да разгледа документацията им и да ги допусне до същинския търг. Тогава вече ще се отворят и ценовите оферти.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ko
    ko-
    1 0
    08:42, 31 окт 2013
    grajdanin_1383063397 Мислиш ли, да те питам аз тебе, че ако някой изкара пари и ще му се даде тая поръчка, мислиш ли че кмета би пренебрегнал Джона ??? И на последно място мислиш ли че някой който знае това би изкарал да речем сто-двеста хиляди(защото толкова горе долу че струват камионите за почистване) и накрая да остане с пръст в устата,защото точно това ще стане !!!Кой ще е тоя будала да си зарови парите в тази мръсна схема и накрая един как беше на турски а да сетих се ЯРАК!!!!
Последни новини