Продадоха къщата на Цар Киро за 90 бона

Данъчните служби започнаха разпродажба на имуществото на Цар Киро в Катуница, заради стотиците хиляди левове задължения на фамилията към държавната хазна. Първа бе купена къщата на внука от единствения явил се на търга мераклия, който брои за нея около 90 000 лева.

Имотът е описан като нова постройка, в която никой не е живял. Все още няма Акт 16, но новият собственик не се притеснява и е започнал процедура по пускане в експлоатация. Представител на купувача гарантира пред медиите, че той няма роднински връзки или общ бизнес с Кирил Рашков.

Хората от селото потвърдиха, че новият собственик е „свестен човек" и това е доказателство, че няма нищо общо с клана Рашкови. За него се знае, че е от съседното село Крумово, занимава се с бизнес. Към момента не иска да се знае кой е той.

„Гарантирам, че няма нищо общо с Цар Киро, съвестен и свестен човек е. Нека засега да оставим в тайна кой е той, когато му дойде времето ще стане ясно. Има определени възможности, но бизнесът му е напълно легален", казва представителят на загадъчния бизнесмен Венцеслав Чаушев.

Хората в Катуница също са доволни от начина, по който се развиват събитията. Вълнуват се и от останалите имоти на Рашкови, искрено се надяват всичко да бъде продадено, а наглото семейство - прокудено завинаги от зоната.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини