Палава учителка и нейна ученичка се радвали на ласки четири години

53-годишна учителка и майка е имала четиригодишна връзка със своя непълнолетна ученичка в течение на четири години. Заради порочните им взаимоотношения преподавателката е осъдена на 16 години лишаване от свобода.

Линда Лийн Уолъс от американския щат Тексас получи голямата присъда въпреки че дъщеря й каза в съда: „Майка ми не е сексуален хищник“. Уолъс започнала непристойната връзка, когато ученичката била само на 13 години. 16-годишната присъда е една от най-строгите, давани някога от съд на преподавател, имал непристойна връзка с ученик. 
Съдът в Бемонт чу, че аферата е продължила четири години и двойката се е срещала в дома на преподавателката, в кампуса на училището и по време на училищни екскурзии. Връзката приключила, когато ученичката завършила гимназията Академия на християнския завет, в която Уолъс работи като учителка по музика. 
Уолъс се призна за виновна във секс връзка с непълнолетен ученик през юни. Тя бе арестувана през 2012 г. След като полицията получила анонимен сигнал за непристойните й действия. 
Дъщеря й направи опит да я защити в съда. Тя настоя в съдебната зала, че майка й не е сексуален хищник. В своя защита самата Уолъс казва, че съжалява искрено за действията си. „Това ме мъчи редица години. Много съжалявам. Всяка вечер плачех преди да заспя, защото не можах да се примиря с това, че отнех невинността на детето“, каза тя. 
„Знаехме, че това е грешно. Единствената причина връзката да се развие са проблемите, които тя имаше с нейното семейство. Исках много да й помогна. Не трябваше да допускам това да се случи. Искренно съжалявам“, каза още Линда. 
В изявление пред съда жертвата каза, че вече е простила на Уолъс, но добави, че „трябва да има последствия“. „Не ти пожелавам нищо лошо, просто искам да направиш правилното нещо. Много съм натъжена от това, което се случи. Търсих майчинска фигура. Доверих ти се твърде много. Бях ограбена духовно, емоционално, физически и психически. Страхувах се, че това може да се случи и на някой друг. Врагът ме държа мълчалива в по-голямата част от живота ми, но днес аз ще хвърля светлина. Вече няма да си мълча. Това няма да е краят за теб. Аз ти прощавам напълно, но трябва да има последствия“, се казва в изявлението. 
По думите на обвинението, семейството на ученичката е „силно травматизирано“ от случилото се, защото Уолъс също е била и семейна приятелка.

Източник: http://www.petel.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини