Лудогорец смачка ЦСКА

В пълен триумф за "Лудогорец" се превърна дерби срещата от четвъртия кръг на шампионите с ЦСКА. В Разград зелените победиха изпадналия в криза столичен гранд ЦСКА с 3:0. Попаденията за домакините отбелязаха Моци (41), Безяк (62) и Марселиньо (72), предаде football24.bg.

Единственото попадение през първото полувреме падна в 41-ата минута. След късо изпълнение на корнер, Иван Стоянов центрира прецизно в пеналта, където Козмин Моци бе оставен абсолютно непокрит и с глава не остави никакви шансове на Черни. Преди това ЦСКА имаше нелошо положение за гол, но след удар с глава ситуацията беше пропусната.

Роман Безяк направи резултата 2:0 в полза на "Лудогорец" в 62-ата минута на мача. Светослав Дяков получи в половината на гостите и с прецизен пас изведе нападателя, който без подготовка прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на "червените".Веднага след това Ивайло Чочев удари греда за червените и не можа да довкара върналата се при него топка.

В 72-ата минута "Лудогорец" стигна до трети гол. Кайшара бе изведен по лявото крило, той от своя страна намери включващия се Марселиньо и за бразилеца не остана нищо друго освен да вкара. Така "Лудогорец" стигна до класическа победа над ЦСКА и все още червените нямат дори вкаран гол в Разград в шампионатните мачове между двата отбора.

След четири мача от "А" група Лудогорец е на втора позиция с 9 точки, а ЦСКА на 11-та с едва 3 точки, като "червените" все още нямат победа.

 
Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини