Какво правят различните зодии, когато са влюбени

Какви са зодиите в любовта? Някои са страстни и емоционални, други - авантюристични и диви, а трети – чувствени и спокойни. Разберете каква роля играят отделните представители на зодиака в една връзка.

Овен

Овните са страстни и понякога романтични натури. Обичат те да диктуват правилата в любовта. Харесват динамичните връзки – такива, при които думата „спор“ е по-скоро синоним на предизвикателство. Недостатъкът е, че са чувствителни и много нетърпеливи, затова повечето от връзките им не продължават дълго. Освен това зодия Овен е силна и независима – за нея не е проблем да остане сама за известно време.

Телец

В любовта Телецът залага на сигурното. Той търси стабилна връзка с доверен човек, с който да преживее красиви моменти. Описват ги като нежни, чувствени и внимателни. Недостатъкът е, че понякога проявяват доза егоизъм и взимат решенията самостоятелно. Представителите на зодията харесва изненадите (особено ако е с нещо вкусно за хапване).

Близнаци

Когато става въпрос за любов и връзки, зодия Близнаци държи да запази свободата и независимостта си. Освен това, за да спечелите сърцето на представителите й, трябва да им предложите разнообразие и спонтанност. Описват ги като забавни, остроумни и общителни - със зодия Близнаци няма да ви е скучно. Но преди да се впуснат в дебрите на любовта, Близнаците трябва да са сигурни в намеренията и чувствата на другия.

Рак

Макар Раците упорито да се опитват да поддържат имиджа на непукисти, в любовта те са емоционални, чувствени и любвеобилни. Предварително опипват почвата, като в същото време се радват на флиртове и закачки с евентуалните бъдещи половинки. Недостатъкът на представителите на тази зодия е, че могат да са много отмъстителни, ако някой излъже доверието им.

Лъв

Няма никакво съмнение, че и в любовта царят на животните държи вниманието да бъде насочено към него. Половинките не трябва да забравят, че Лъвът е звездата във връзката, затова трябва да го глезят, да го хвалят и да не реагират на понякога самонадеяното му поведение. Не си мислете обаче, че Лъвовете се носят по течението, без да влагат нищо в отношенията с партньора. Напротив – тъй като представителите на зодията не обичат да губят, те полагат усилия да задържат половинката до себе си, като използват всестранните си интереси и хобита.

Дева

Девата е зодия, която не изразява емоциите си, но в сърцето й се вихрят всевъзможни чувства и страсти. В любовта може да разчитате на тях, защото са лоялни и искрени. Освен това имат способността да се радват на малките неща в живота и да оценяват красивите мигове. Представителите на тази зодия обичат да се грижат за половинките си. Недостатъкът им е, че анализират връзката повече от необходимото и че понякога прекаляват с грижите.

Везни

Везните и любовта е тема, в която водещи са романтиката, фантазиите и чувствата. Представителите на зодията са чувствени и щедри, обичат да изненадват половинките си и да задоволяват капризите им. Освен това са сантиментални и ценят всеки жест. Зодия Везни определено предпочита да е обвързана, отколкото самостоятелна. Недостатъкът й е, че често се сърдят за дребни неща и че понякога фантазиите надделяват над реалността.

Скорпион

В любовта зодия Скорпион е магнетичен, страстен и вълнуващ партньор. Харесва динамичните връзки, в които има разнообразие и доза импулсивност. Трудно се печели доверието на представителите на тази зодия, но ако веднъж успеете, печелите гарантирано любовно удоволствие. Помнете също, че Скорпионът обича да бъде слушан, затова внимавайте, когато говори.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец са приключенци – такива половинки си търсят и в любовта. Освен това Стрелците не обичат да им се навлиза в личното пространство и да се ограничава свободата им. Те са диви, емоционални и страстни. Държат партньорът им да бъде открит с тях, както те са с него. Недостатъкът им е, че заради авантюристичния им характер понякога имат проблеми с обвързването.

Козирог

Козирозите са традиционалисти в живота и в любовта. По-свенливи са и чакат другия да направи първата и решаваща стъпка. Отпускат се с времето, когато се уверят, че половинката им има сериозни намерения. На по-късен етап се научават и да изразяват емоциите си. Но преди да потърсите компанията на зодия Козирог, помнете, че трябва да имате с какво да ги впечатлите, иначе ще ви подминат. Освен това представителите на зодията държат половинките им да са амбициозни и успели.

Водолей

В любовта представителите на зодия Водолей търсят хармонична и спокойна връзка. Обичат да помагат, да се чувстват полезни и да влизат в ролята на силния, за да подкрепят половинката си. Описват ги като непредсказуеми, мистериозни, спокойни – трудно се разчита какво им минава през ума (или сърцето). Недостатъкът е, че зодия Водолей понякога обича да взима еднолични решения, без да се допитва до половинката.

Риби

Рибите са най-емоционалната и чувствителна зодия от целия зодиак. В любовта те държат на емоциите и на духовната връзка между партньорите. Описват ги като добродушни, скромни, търсещи закрила. В името на любовта са готови на всичко, склонни са към себеотрицание. Недостатъкът е, че проблемите от ежедневието рефлектират върху взаимоотношенията им с половинката и че често пренебрегват себе си в името на спокойната връзка.

Източник: http://www.petel.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини