Вижте най-хубавата снимка от протестите!

Сред стотиците кадри от протестите на хора, издигнали плакати със забавно и нестандартно съдържание, една снимка буди истинско умиление. Това е фотографията, на която е хванато едно многолюдно семейство, дошло да протестира със своите три дечица в детска количка. До майката, която е положила трикольора на гърдите си, върви бащата, който води и домашния любимец.

Гордият татко носи голям плакат в ръцете си. На него с големи букви пише: „Този път вече ядосахте мама!”. С тези думи родителите искат да изкажат своя протест срещу управниците, които потъпкват бъдещето на децата им. А нима това не са децата на България, на които ще разчитаме в утрешния ден?

Тази уникална фотография е взета от социалната мрежа Facebook и е събрала огромен брой харесвания.

Протестите от последните седем дни ни демонстрират една напълно нова култура на хората, които са излезли по улиците. Няма силови сблъсъци, всички са позитивни, дошли да изкажат своето възмущение от управляващите, които с наглостта и безхаберието си само подхвърлят скандал след скандал в публичното пространство.

Много семейства водят и децата си на протестите. Млади родители споделят, че когато те самите са били деца, са били водени от техните майки и бащи, баби и дядовци, по площадите по време на прехода и ето, че днес, те са на същите места със своите наследници, за чието бъдеще се борят.

Източник: http://scandalplus.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини