На рождения си ден Лайънс събра над 5300лв за да дарение

5322лв събраха гостите и членовете на Лайънс клуб- Първомай на партито по случай първия му рожден. Последните две дарения от 5 и 8 лв бяха дадени от две дами, които буквално изпразниха портмонетата си, заразени от позитивната енергия на събитието. Децата от три детски градини – „8март“, „Марица“ и  „1юни“,трио „Еуфория“ и мажоретките на СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“, Виктория , Николет и Наско от ОУ „Св.св. Кирил и Методий“, Петър Йочев – носител на златен медал по спортна гимнастика създадоха неповторимо настроение. Техните песни и танци зарадваха присъстващите, но изненадата на вечерта стана Ивана. Нейното участие беше подарък от клуб „Пълдин“ – кръстник на местния Лайънс. Ивана пя без заплащане, като дори си купи куверт за присъствието на събитието. Когато беше пресметната събраната сума, която в този момент беше 5013 лв я допълни с 90 лв, за да надмине 5100лв.

От дарението 450 лв събраха учениците от клуб „Млад предприемач“ към ПГСС „Васил Левски“. Те предложиха картички и сувенири изработени от отпадъчни материали, а фланелка и дамска чанта бяха разиграни на търг. В кутията за дарения  имаше 638+1лв.

Всичките 5322лв ще бъдат внесени в новооткритата дарителска сметка. Това ще стане в 13 часа, в присъствието на председателя на Лайънс клуб – Пенко Запрянов и представител на Синдиката на българските учители. Профсъюзът беше инициатор на каузата в помощ на Татяна.  Момичето се нуждае от средствата за рехабилитация. Всеки желаещ може да помогне на:

Банка ДСК - ЕАД

BG17STSA93000018432888

BIC STSABGSF

Татяна Ангелова Манахилова

Теодора Киряквоа

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини