От нашата помощ се нуждае Петър Иванов от Градина

14-годишният Петър Иванов от Градина се нуждае от средства, за да продължи лечението си. Здравната каса поема разходите по скъпото лекарство Сандимун неорал, само ако е била извършена транспалатация. В неговия случай става дума за двустранен синдром на бъбреците и няма присаждане на орган. Заболяването му е рядко, и за него няма предвидена помощ. Преди няколко месеца ОбС – Първомай е отпуснал 400лв, съучениците и класната на Петър в ОУ “Христо Ботев“- с. Градина са събрали още 100лв. За всичко това той и близките му са много благодарни, но месечните му  разходи са над 700лв за 6 опаковки от лекарството. Освен това през два дена трябва да бъдат давани проби кръв и урина за изследване в някоя областна лаборатория.  

След дълго ходене по мъките и събиране на огромен брой документи на Петър Иванов му е разрешено да бъде открита набирателна сметка. Всеки желаещ също може да помогне на момчето на нея:

02/0000000020906946

IBAN ВG83STSA930000906946

BIC: STSABGSF

Петър Живков Иванов

В края на месеца, на 26 юни,  Центърът за сценични изкуства към ОНЧ „Св.св. Кирил и Методий“ ще направи благотворително представление в подкрепа на момчето.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини