Bon Jovi взе София със себе си

Можете да възприемете заглавието ни в преносен и пряк смисъл.

В преносен: Джон Бон Джоуви и групата му успяха със замах да откраднат сърцата ни и оставиха в тях траен аромат на рок. В пряк – световноизвестният изпълнител реши да кръсти „Cadillac-a”, в чиято форма е сцената за турнето „Because we can", на столицата ни. От тук нататък, по време на останалите дати от европейското турне на групата, което стартира именно у нас, фаровете на „София” ще осветяват чуждестранните фенове на Bon Jovi.

“Това е първият концерт от европейското ми турне, затова и колата ми по време на пътуването ми ще носи името София”, каза Джон Бон Джоуви.

Световноизвестният музикант успя да обедини българската публика, която се слави със своите крайни пристрастия към един или друг стил музика и събра повече от 50, 000 фена на стадион "Васил Левски". Сред тях имаше стари рокери с елечета с надпис „Bon Jovi”, усмихнати хора на средна възраст и тълпи от тийнейджъри, които знаеха и по-старите парчета на групата.

Интересен е фактът, че промо билетите, както и тези, гарантиращи места най-близо до сцената, бяха изкупени, като биха рекорда за бърза продажба, който до този момент се държеше от други рокаджии - AC/DC.

Мегаспектакалът обаче приключи изненадващо, след като фронтменът призна пред публиката: “Това не съм аз, не мога да продължа”. Оказа се, че легендарният Бон Джоуви има алергия, която се събудила ненайдено.

Единственото, за което съжаляваме е, че момичета като нас, които изпитваха първите любовни трепети в средата на 90-те години, не успяха да чуят на живо супербаладата “Always”.

Стискаме палци на винаги усмихнатия певец да се оправи бързо, а добрата новина е, че има за какво да ни се реваншира и го очакваме отново!

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини