Еуфория превзе жури и публика в Пазарджик

С първото си участие на конкурс, трио "Еуфория" превзе сърцата на жури и публика на конкурса "Нота по нота" в Пазарджик. Второто им място, (при неприсъдено първо) е изключително ценно за триото, за самочувствието на момичетата и им дава стимул да продължат все по - упорито напред и нагоре.

Криси, Нани и Тони изпълниха две песни, които по регламент трябваше да бъдат на български и английски език. "Ден и нощ" е обявена за едно от най-добрите изпълнения на фесивалa. Участниците се оценяваха от професионално жури в състав Красимир Гюлмезов, Мая Райкова, Мими Иванова, Нора Караиванова.

 За първи път тази година заседава и алтернативно жури, избрано измежду присъстващите вокални педагози на участниците, което присъди по една награда във всички категории и възрастови групи. Между тях беше и ръководителката на "Еуфория"- Миглена Стоева. Тя даде кратко интервю за "Форте радио".

Нашите момичета се състезаваха в категорията вокални групи.

Кристияна Сиракова и Атанаска Тенева са стари бойци от "Нота по нота". Това участие за тях не е първо. За Кристияна това дори не е първа награда. Но за пръв път момичетата се явяват обединени от желанието заедно да покажат колко са добри. 

При сериозна конкуренция, в напрегнатата атмосфера на състезанието, те натрупаха полезен опит.

"Нота по нота" по традиция завършва с гала-концерт, на който "Еуфория" не можа да участват заради предстоящото училищно пътуване на Тони и Криси до Турция. За това наградата получиха Нани и Миглена Стоева.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини