13 °C

Поредната спирка на кандидатите от областната листа на ПП ГЕРБ беше община Първомай

В истински празник се превърна посещението на кандидатите от листата на ПП ГЕРБ Пловдив област в община Първомай. Докато хората, издигнати от общинските организации от областната листа на партията, разговаряха с жителите на общината, музикантите от Канарите и изпълнителят Николай Славеев се грижиха за доброто настроение на дошлите на площада.
Малчуганите пък скачаха до насита на детските атракциони, осигурени от
партия ГЕРБ Пловдив област. Точно в 20.00 часа дойде ред на официалното
представяне на областната листа. За да подкрепи кандидат-депутатите на
сцената се качи и кметът на община Първомай – Ангел Папазов.
„ Благодаря за работата през изминалия мандат на хората от листата на ПП
ГЕРБ Пловдив област. С доста от тях – Силвия Хубенова, д-рХристо Грудев,
гл.секретар на Областна администрация Ангел Ангелов, който е наше момче от
общината и не на последно място с областният управител и сега водач на
листата Здравко Димитров, успяхме да осъществим добри проекти и за да
продължи това сътрудничество. Затова ви призовавам да гласувате на 12 май с бюлетина № 15”.
След него думата взе председателят на общинската структура на партия ГЕРБ
Катя Попова. Тя припомни осъществените проекти за община Първомай през
мандата на ГЕРБ – 4 милиона за реконструкция на водопроводната мрежа, 12
милиона за инфраструктура, 36 милиона за пречиствателна станция и много други. В края съобщи новината – така дългоочаквания подлез на жп линиите, които разделят града, ще стане факт след 3 месеца, благодарение на Бойко
Борисов.
Към събралите се жители на Първомай своя апел да гласуват за ГЕРБ отправи и Ангел Ангелов, главният секретар на Областна администрация – Пловдив и човек, родом от Първомай.
„Уважаеми съграждани, няма друга партия, която да си признава грешките и
да се опитва да се поправи, започнахме много добри неща за нашия град,
нека продължим по правилния път“, призова първомайци, Ангелов.
Последен взе думата водачът на листата – Здравко Димитров.
„Имайте ни доверие, имайте довери на хората издигнати от Вас, ето, тук в
листата има момче от вашия край и когато го изберете – търсете му
отговорност за нещата. Защото той е човекът, който ще защитава вашите
интереси. И накрая искам да призова, уважаеми първомайци, изборите идват и си отиват, но хората остават, нека останем хора и гордо да се гледаме в
очите и след изборите”, завърши думите си Димитров.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 28.03.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Разумни и прагматични, ще се справите с всяко предизвикателство, независимо от цената. Не позволявайте на финансовите затруднения да ограничават мисленето ви. Проблемите в семейството решавайте спокойно, като говорите и насърчавате останалите също да го правят. Бъдете открити и по-често се вслушвайте в думите им.
28 мар 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С практичен подход ще отдавате предпочитание на онези хора и ситуации, от които бихте имали полза за момента. Ще усвоявате новостите в движение, без това да се отразява на темпото ви. По такъв начин ще поддържате информираността си и ще бъдете конкурентно способни във всеки един момент.
28 мар 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отнасяйте се с повишено внимание към дребните неща около себе си, за да избегнете конфликтна ситуация. Имате шанс да направите добър избор от многото предложения, които ще получите, ако проявите повече далновидност. Не се колебайте да споделите вълненията си с хората, на които можете да разчитате.
28 мар 2020

Хороскоп за Рак

Рак
За домошари като вас, скъпи Раци този ден предлага неизброими възможности. Можете да се развихрите на не едно място и да свършите много полезна работа. Кулинарните ви способности ще бъдат достойно оценени. Държите всичко да е изрядно и правите всичко, за да е така.
28 мар 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Активни и уверени в себе си ще откриете нещото, което сте търсили дълго. Може би там е бъдещето ви. Отношенията с хората от обкръжението ви ще са отлични, което допълнително ще ви подтиква към действия. Ще ви вълнуват успехите на другите, а това ви прави по-добри и толерантни.
28 мар 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще бъдете в добро настроение и ще се радвате на взаимни чувства с близките ви. Добри вести ще ви донесат хора от далече. Запазете търпението си и не изпреварвайте събитията. Скоро ще имате причини да сте по-забързани, ще ви притиснат срокове и по-високи обороти. Починете си.
28 мар 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет е да не рискуват излишно днес. Заложете на сигурните пътища и не оставяйте на случайността да определя хода на решенията ви. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви.
28 мар 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
От действията ви днес ще зависи дали ще изживеете деня си спокойно или в напрегнато очакване. Някои ще предприемат пътуване, с което ще се опитат да уредят личните си дела. Избягвайте споровете, дори да става дума за дребни неща. Рискувате да си развалите настроението и да получите главоболие.
28 мар 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Рискът, който предприемат мнозина от вас е съвсем оправдан. Оставете времето да докаже правотата ви и бъдете уверени в успеха си. Доверието, което оказвате на познат човек е точно на място и няма основания за притеснение.
28 мар 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Промени в плановете ви за днес ви карат да търсите алтернативи, които са максимално приемливи. Това може да се окаже трудоемка задача, но вие сте упорити и не се отказвате толкова лесно. Не пренебрегвайте усилията на човек от обкръжението ви да направи нещо за вас. Ще научите нещо приятно, свързано с обекта на вашите чувства.
28 мар 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес събирате информация относно работата си, която ще ви бъде полезна за в бъдеще. Оставете настрана въпроси, които касаят лично околните, те само могат да ви отдалечат от целите ви. Привлечени сте от интригуваща личност, за която отделяте голяма част от времето си напоследък. Възможно е това увлечение да прерасне в дълбока сърдечна връзка.
28 мар 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
28 мар 2020
Последни новини