2 °C

Поредната спирка на кандидатите от областната листа на ПП ГЕРБ беше община Първомай

В истински празник се превърна посещението на кандидатите от листата на ПП ГЕРБ Пловдив област в община Първомай. Докато хората, издигнати от общинските организации от областната листа на партията, разговаряха с жителите на общината, музикантите от Канарите и изпълнителят Николай Славеев се грижиха за доброто настроение на дошлите на площада.
Малчуганите пък скачаха до насита на детските атракциони, осигурени от
партия ГЕРБ Пловдив област. Точно в 20.00 часа дойде ред на официалното
представяне на областната листа. За да подкрепи кандидат-депутатите на
сцената се качи и кметът на община Първомай – Ангел Папазов.
„ Благодаря за работата през изминалия мандат на хората от листата на ПП
ГЕРБ Пловдив област. С доста от тях – Силвия Хубенова, д-рХристо Грудев,
гл.секретар на Областна администрация Ангел Ангелов, който е наше момче от
общината и не на последно място с областният управител и сега водач на
листата Здравко Димитров, успяхме да осъществим добри проекти и за да
продължи това сътрудничество. Затова ви призовавам да гласувате на 12 май с бюлетина № 15”.
След него думата взе председателят на общинската структура на партия ГЕРБ
Катя Попова. Тя припомни осъществените проекти за община Първомай през
мандата на ГЕРБ – 4 милиона за реконструкция на водопроводната мрежа, 12
милиона за инфраструктура, 36 милиона за пречиствателна станция и много други. В края съобщи новината – така дългоочаквания подлез на жп линиите, които разделят града, ще стане факт след 3 месеца, благодарение на Бойко
Борисов.
Към събралите се жители на Първомай своя апел да гласуват за ГЕРБ отправи и Ангел Ангелов, главният секретар на Областна администрация – Пловдив и човек, родом от Първомай.
„Уважаеми съграждани, няма друга партия, която да си признава грешките и
да се опитва да се поправи, започнахме много добри неща за нашия град,
нека продължим по правилния път“, призова първомайци, Ангелов.
Последен взе думата водачът на листата – Здравко Димитров.
„Имайте ни доверие, имайте довери на хората издигнати от Вас, ето, тук в
листата има момче от вашия край и когато го изберете – търсете му
отговорност за нещата. Защото той е човекът, който ще защитава вашите
интереси. И накрая искам да призова, уважаеми първомайци, изборите идват и си отиват, но хората остават, нека останем хора и гордо да се гледаме в
очите и след изборите”, завърши думите си Димитров.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 26.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е прекрасен за вас, но поради дреболиите, в които сте се заровили има опасност да не го усетите. Отърсете се за миг от неприятностите и се огледайте. Имате чудесни възможности да направите деня си приятен. Семейството ви с готовност ще се отзове на предложението ви за излет в планината.
26 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви днес ви предлага много възможности. От вас зависи как ще предпочетете да работите, затова се спрете на най-доброто за момента. Сътрудничеството на работното място днес е особено ползотворно, благодарение на него ще постигнете неща, които не сте и очаквали. Имате време да обмислите отношенията си с любимия човек и може би да преосмислите поведението си.
26 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Убедени сте, че вървите по своя си път и трудно ще се поддадете на внушения, въпреки желанието на някои да ви разколебае. Бъдете последователни в действията си и планирайте дългосрочната си програма, като не пренебрегвате и маловажните детайли в нея. Предстояща визита ще ви направи по-активни в организацията й.
26 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Решавайте възникващите въпроси своевременно, не ги оставяйте да се натрупват. Последователност в работата и дипломатични отношения, това са част от условията да имате повече свобода в действията. Изберете подходящ момент, за да съобщите своето решение на партньора си, с което да го зарадвате.
26 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Почти не съществуват неща, които да са в състояние да ви откажат от намеренията в. И резултатите ще са налице. Амбицията ви по отношение на един проект е особено голяма и сте склонни да действате рисковано. Помислете сериозно какво да направите, за да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение.
26 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днес някои от вас отделят прекалено много време за дреболии. Незначителни спречквания с близките ви в къщи може да развалят настроението ви. Добре е да прекарате деня извън дома, далеч от всякакви проблеми. Възможности в тази насока няма да ви липсват и остава само да проявите нужната решимост. Не се поддавайте на инерцията.
26 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Сега е момента да осигурите финансово бъдещето си. Изключителният успех на проект, който завършвате ще ви позволи да инвестирате средства в много доходоносен бизнес. Интуицията и трезвата ви преценка ще ви подскажат на кого да се доверите.
26 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще успеете да свършите по-голяма част от планираното. При добра организация и реална преценка на възможностите ви, няма да ви притесни нищо. Оставяте на втори план сърдечния си партньор и това може да доведе до нежелани последици. Поговорете и обяснете добре намеренията си.
26 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще са ви необходими немалко усилия днес, за да осъществите набелязаните цели. Вие обаче сте твърдо решени да постигнете намеренията си и едва ли нещо ще е в състояние да ви откаже. На моменти обаче сте твърде напористи и това може да остави грешно впечатление у околните, така че опитайте се да контролирате емоциите си. Не действайте прибързано.
26 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Личните предпочитания и деловите задачи ще се превърнат в приоритетни за вас, но те ще ви носят добро настроение и печалби. Желанията ви днес ще се сбъдват и без да си давате много труд.. Едно пътуване ще ви срещне с интересни хора. У дома ще научите новини, свързани с по-младите представители на семейството.
26 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако се освободите от натоварващи мисли имате предпоставки денят ви да е приятен. Не се лишавайте от нещата, които ви карат да се чувствате свободни и да живеете пълноценно, търсете ги, ако ви липсват. Не пренебрегвайте почивката и мислете за бъдещето си, ще си помогнете от сега, ако подредите добре програмата си.
26 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С желание и готовност сте да свършите всичко, което планирате. Въпреки съботния ден програмата ви е натоварена, но ще се справите. Нещо приятно и очаквано ще внесе много светлина и радост в живота ви. До вас ще има някой, който ще ви помогне по-добре да се организирате и да осъзнаете значимостта си за другите.
26 яну 2021
Последни новини