20 °C

Поредната спирка на кандидатите от областната листа на ПП ГЕРБ беше община Първомай

В истински празник се превърна посещението на кандидатите от листата на ПП ГЕРБ Пловдив област в община Първомай. Докато хората, издигнати от общинските организации от областната листа на партията, разговаряха с жителите на общината, музикантите от Канарите и изпълнителят Николай Славеев се грижиха за доброто настроение на дошлите на площада.
Малчуганите пък скачаха до насита на детските атракциони, осигурени от
партия ГЕРБ Пловдив област. Точно в 20.00 часа дойде ред на официалното
представяне на областната листа. За да подкрепи кандидат-депутатите на
сцената се качи и кметът на община Първомай – Ангел Папазов.
„ Благодаря за работата през изминалия мандат на хората от листата на ПП
ГЕРБ Пловдив област. С доста от тях – Силвия Хубенова, д-рХристо Грудев,
гл.секретар на Областна администрация Ангел Ангелов, който е наше момче от
общината и не на последно място с областният управител и сега водач на
листата Здравко Димитров, успяхме да осъществим добри проекти и за да
продължи това сътрудничество. Затова ви призовавам да гласувате на 12 май с бюлетина № 15”.
След него думата взе председателят на общинската структура на партия ГЕРБ
Катя Попова. Тя припомни осъществените проекти за община Първомай през
мандата на ГЕРБ – 4 милиона за реконструкция на водопроводната мрежа, 12
милиона за инфраструктура, 36 милиона за пречиствателна станция и много други. В края съобщи новината – така дългоочаквания подлез на жп линиите, които разделят града, ще стане факт след 3 месеца, благодарение на Бойко
Борисов.
Към събралите се жители на Първомай своя апел да гласуват за ГЕРБ отправи и Ангел Ангелов, главният секретар на Областна администрация – Пловдив и човек, родом от Първомай.
„Уважаеми съграждани, няма друга партия, която да си признава грешките и
да се опитва да се поправи, започнахме много добри неща за нашия град,
нека продължим по правилния път“, призова първомайци, Ангелов.
Последен взе думата водачът на листата – Здравко Димитров.
„Имайте ни доверие, имайте довери на хората издигнати от Вас, ето, тук в
листата има момче от вашия край и когато го изберете – търсете му
отговорност за нещата. Защото той е човекът, който ще защитава вашите
интереси. И накрая искам да призова, уважаеми първомайци, изборите идват и си отиват, но хората остават, нека останем хора и гордо да се гледаме в
очите и след изборите”, завърши думите си Димитров.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 23.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще мобилизирате вътрешните си сили и ще се справите с възникващите затруднения днес. Ще получите подкрепата на онези, на които сте помагали и обединявайки усилията си, ще ви бъде по-лесно да продължите напред. Лидерските ви заложби ще излязат на преден план и смело ще убеждавате някого в предимствата на идеите си.
23 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Приемайки новото и прилагайки го на практика в едно с познатите средства, ще работите ползотворно за изпълнение на поставените си цели. Няма да пропуснете нищо важно и ще се погрижите за детайлите около реализацията на важно събитие, така, че да не липсва настроение и всичко, което се изисква от вас.
23 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Успеете ли да разпознаете и назовете скритите си тревоги, ще постигнете победа, водеща към върхове. Възможно е застъпничеството ви за някого да ви постави в неблагоприятна светлина пред други, но приятелството е важно за вас. В открит разговор ще споделяте мислите си с близки хора и ще търсите мнението им.
23 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Делово предложение ще насочи мислите ви в по-практични рамки. Помислете, заслужава си да поемете риска, още повече, че сте подготвени за подобни предизвикателства. И други неща ще повишат настроението ви. Вслушайте се в желанията си, отворете сетивата си, не оставяйте безразлични към любовта.
23 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Бъдете реалисти и не очаквайте прекалено много от наскоро създала се ситуация. Очаква ви по-благоприятен период, затова точно сега не избързвайте с действията си. Днес имате страхотен успех сред противоположния пол, използвайте чара си. Втората част на деня ще е особено успешна за вас в личен план.
23 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Прекалено активни сте днес, за да почивате затова търсите всевъзможни начини да оползотворите енергията си. Работа по дома или нещо, свързано с него ще занимава голяма част от вас. Въпреки това обаче не пропускайте предложението на приятел за приятно мероприятие. Ако успеете да съчетаете и двете със сигурност ще останете най-доволни от този ден.
23 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се съобразявате с високите си изисквания и ще дадете предимство на естетическите си възприятия. Това за някои означава влагане на повече усилия в конкретна задача, за това пък резултатите ще ви удовлетворят. Упорството ви ще довежда всичко, с което се захванете до успешен край.
23 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Съсредоточени сте и не допускате грешки. Съвсем близо сте до крайния успех. Близките ви проявяват разбиране и едва ли ще ви ангажират допълнително. Привличате вниманието на важен за вас човек. От тук нататък всичко е във вашите ръце. Някои от вас се държат прекалено самоуверено на моменти граничещо с арогантността. Това едва ли ще се приеме радушно.
23 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
23 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Хубави емоции ще разнообразят деня ви, ще ви направят активни и усмихнати. Психическата ви уравновесеност и душевна хармония ви позволяват да осъзнаете своята уникалност. Активни и уверени ще откриете за себе си много истини, които до сега са ви убягвали. Някои от вас ще пътуват, но не поемайте излишен риск.
23 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Намерете достоен начин да се разделите с хора, които са ви разочаровали, но ги обичате. Ако трябва се вслушайте в съветите, които ще получите. Възможни са обрати на плановете ви.
23 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Верни в предвижданията си, ще постигнете намеренията си, влагайки всичко, което е нужно за успеха ви днес. Не омаловажавайте отношението на някого към вас, добро или не, то може да се окаже решаващо за изхода на една ситуация. Във възможностите ви е да й повлияете положително, ако излъчвате светли мисли към участващите в нея хора.
23 сеп 2020
Последни новини