16 °C

Посланици на "Програмата за професионално ориентиране" стават най-добрите жени - пилоти в България

Програма „Професионално ориентиране",  разработена от СОНИК СТАРТ с представител на местно ниво – ЦОП Първомай вече реализира някои от заложените дейности.

И за да бъде всичко полезно за конкретната целева група на Програмата се залага преди всичко на атрактивното и различното от традиционно очакваното и предлаганото. Затова екипът на СОНИК СТАРТ предизвика своята изобретателност и широка партньорска мрежа, провокирайки младежката аудитория с нестандартни предложения за професии, които да засилят интереса към Програмата и да дадат възможност за качествено взаимодействие в средносрочен план. Програмата цели информиране, ориентиране и кариерно консултиране, които да дадат възможност на младите хора да придобият преки лични впечатления от дадена професия и среда, за по-добра ориентация в бъдещия избор.

Дамско рали „ Първомай 1“ – едно от атрактивните предложения, част от Програмата включи:

Представяне на СПОРТНИЯ СТЮАРД – възможност за професионален ангажимент и социална отговорност: кратък курс за стажант-стюарди и осигуряване на участието им в спортни събития в повече от едно населени места;

Представяне на ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПИЛОТ – адреналин и дисциплина: участие в ралито; достъп до сервизния парк; съдиите и пилотите;

Представяне на НАВИГАТОРА;

Представяне на СПОРТНИЯ СЪДИЯ

За да подкрепят програмата в ралито се включиха Констанца Томова – майстор на спорта по автомобилизъм . Шампион на България в дамския рали шампионат през 2004, 2005, 2006, 2009 и миналогодишен шампион.Веселина Лакова, която се състезава в дамския рали шампионат от 2008.

Дамите, заедно с техните навигатори след участието си в Дамско рали „Първомай 1“, с благодарности към екипа и доброволците на СОНИК СТАРТ, заявиха категоричното си решение да станат посланици на Програма „Професионално ориентиране“ в цялата страна и се ангажираха с още лични участия в подкрепа на младите хора, които искат да се реализират в сферата на автомобилния спорт.

Дамското рали беше част от честванията на третия рожден ден на ЦОП – Първомай. Официално годишнината ще бъде отбелязана утре, от 11.30 часа с водосвет и коктейл за официалните гости, а от 14.00 ще започне „Разказ за спорт и толерантност“ на скейтърската площадка. Участие в състезанието ще вземат всички желаещи, а умения ще демонстрират и професионални състезатели по скейтборд . Професионален дисководещ пък ще зарадва участниците с After SK8 парти от 21 до 23 часа. Записвания и информацияможете да получите на тел.  0886207985.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 11.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Връзката ви с някого ще се задълбочи и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще са удачни, мислете за подробностите и не изпускайте от вниманието си нищо, което би ви отклонило от целта. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас.
11 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
В общуването си ще срещнете твърда реакция, но тя изглежда не ви притеснява. Достатъчно уверени сте, за да се справите с всичко, което се изпречи пред вас. Ще останете впечатлени от една личност и това ще продължи дълго. Не е изключено да започнете интимна връзка, и ако сте вече обвързани, се пазете.
11 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Прегърнете желанията си, усмихнете се, станете по-ведри. Животът е хубав, особено днес. Предстоят ви приятни и интересни неща, не се заблуждавайте, че ще ви липсват. Делата ви ще се подреждат според очакванията, нужно е малко търпение за да получите онова, към което се стремите.
11 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ще провокира у вас добри мисли, поведение и очаквания. Срещите и развитието на делата ще подсили увереността ви, че сте на прав път, и с право. Постигане на изгодни споразумения, водещи до сделка, вземане на изпит, т.е. - добро начало на седмицата. Въздържанието няма да ви навреди, независимо, че желанията ви са силни.
11 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.
11 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Нетърпеливи сте да видите идеите си реализирани, но най-добре ще е, ако не изпреварвате събитията. В отношенията ви с партньора се забелязва напрежение, опитайте се да промените това. С взаимни компромиси ще постигнете добър синхрон. Имате нужда от повече движение. Здравословни неразположения.
11 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Бизнесът ви се развива повече от успешно. От днес започва нов плодотворен период за вас. Особени успехи ще регистрират онези Везни, заети в областта на рекламата и на комуникациите. В личния си живот се радвате на щастие и разбирателство. Близък ваш приятел се справя успешно със своя задача, заслуга за което имате и вие.
11 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Задачите, които ви занимаваха през последните дни ще останат водещи и днес. Сред тях са семейните приоритети и грижите за деца и родители. Финансов въпрос също ще напомни за кредити и задължения. В тази връзка е добре да потърсите съвет от специалисти, може да се намери по-бързо решение.
11 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Проблем от личен характер, който е смущавал мислите ви ще намери своето решение. Това ще свали от гърба ви товар и ще ви даде импулс за работа. До себе си имате хора, на които можете да разчитате, когато имате нужда от подкрепа. Ако внесете промени в интериора около себе си ще наситите атмосферата с ведрина и настроение.
11 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Времето ще покаже до колко са основателни претенциите ви, но бъдете честни пред себе си. Трудностите ще ви помогнат да прозрете много неща, такива, които до сега са ви се изплъзвали. Ще подновите сътрудничеството си с човек, с когото ви свързват отминали събития. В семейството са възможни разногласия.
11 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.
11 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Радетели сте на добрите традиции, с които приобщавате семейството и приятелите си. Това ще направи всички ви щастливи, предвид настъпващите добри дни в дома ви. Ще загърбите неудачите си и с ведрото си излъчване ще пристъпите към ново, добро начало в живота си. Парите също ще заемат полагащото им се място.
11 апр 2021
Последни новини