7 °C

Посланици на "Програмата за професионално ориентиране" стават най-добрите жени - пилоти в България

Програма „Професионално ориентиране",  разработена от СОНИК СТАРТ с представител на местно ниво – ЦОП Първомай вече реализира някои от заложените дейности.

И за да бъде всичко полезно за конкретната целева група на Програмата се залага преди всичко на атрактивното и различното от традиционно очакваното и предлаганото. Затова екипът на СОНИК СТАРТ предизвика своята изобретателност и широка партньорска мрежа, провокирайки младежката аудитория с нестандартни предложения за професии, които да засилят интереса към Програмата и да дадат възможност за качествено взаимодействие в средносрочен план. Програмата цели информиране, ориентиране и кариерно консултиране, които да дадат възможност на младите хора да придобият преки лични впечатления от дадена професия и среда, за по-добра ориентация в бъдещия избор.

Дамско рали „ Първомай 1“ – едно от атрактивните предложения, част от Програмата включи:

Представяне на СПОРТНИЯ СТЮАРД – възможност за професионален ангажимент и социална отговорност: кратък курс за стажант-стюарди и осигуряване на участието им в спортни събития в повече от едно населени места;

Представяне на ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПИЛОТ – адреналин и дисциплина: участие в ралито; достъп до сервизния парк; съдиите и пилотите;

Представяне на НАВИГАТОРА;

Представяне на СПОРТНИЯ СЪДИЯ

За да подкрепят програмата в ралито се включиха Констанца Томова – майстор на спорта по автомобилизъм . Шампион на България в дамския рали шампионат през 2004, 2005, 2006, 2009 и миналогодишен шампион.Веселина Лакова, която се състезава в дамския рали шампионат от 2008.

Дамите, заедно с техните навигатори след участието си в Дамско рали „Първомай 1“, с благодарности към екипа и доброволците на СОНИК СТАРТ, заявиха категоричното си решение да станат посланици на Програма „Професионално ориентиране“ в цялата страна и се ангажираха с още лични участия в подкрепа на младите хора, които искат да се реализират в сферата на автомобилния спорт.

Дамското рали беше част от честванията на третия рожден ден на ЦОП – Първомай. Официално годишнината ще бъде отбелязана утре, от 11.30 часа с водосвет и коктейл за официалните гости, а от 14.00 ще започне „Разказ за спорт и толерантност“ на скейтърската площадка. Участие в състезанието ще вземат всички желаещи, а умения ще демонстрират и професионални състезатели по скейтборд . Професионален дисководещ пък ще зарадва участниците с After SK8 парти от 21 до 23 часа. Записвания и информацияможете да получите на тел.  0886207985.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 04.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Временните финансови затруднения могат да се отразят понижаващо на настроението и самочувствието ви, но не губете кураж. Имате потенциал да се справите с предизвикателствата и да излезете по-силни, можещи и побеждаващи. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно бъдещето си.
04 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Изгледите ви за успех са много добри. Продължавайте в същия дух. Не изневерявайте на принципите си и непременно ще успеете. Възможно е днес недоброжелатели да ви създават дребни пречки, но това едва ли ще ви представлява сериозно затруднение. Просто не ги взимайте присърце. Напълно осъзнавате с какво сте се заели.
04 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Късметът ви днес е много добър и шансовете ви за успех в професионалните ви начинания са значителни. Предизвикателствата в бизнеса няма да изискват от вас големи усилия и ще се справите с лекота. Пренебрегвате критиките на близките си.
04 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес успявате да направите така, че нещо, което отдавна ви принадлежи да попадне отново у вас. Трудно се отклонявате от веднъж избрания път и правите всичко възможно да постигнете намеренията си. Следвате твърдо избрания курс и не си позволявате да се отклонявате заради факти, споменати ви от околните. Ще се чувствате най-добре сред семейството си вечерта.
04 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрите ви постижения ви задължават да продължите отговорно и качествено работата си. Започващият силен период за вас налага да подобрите (дори и да считате това за излишно) уменията си. Някои от вас ще получат възможност за квалификация на достатъчно престижно място, възползвайте се.
04 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
04 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Приятели ще ви помогнат да стигнете по-бързо до решаването на проблем, който ви притеснява. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Мислите ще ви отвеждат и при някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте разделени.
04 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Всичко се нарежда във ваша полза и денят "заплашва" да бъде един от най-успешните ви през последния месец. Финансовото състояние на семейството ви е отлично и можете да си позволите малко разточителство. Възползвайте се максимално от късмета си.
04 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Не допускайте хора от обкръжение ви да се намесват в личното ви пространство. Сами можете да вземате решенията си, нямате нужда от подобни съветници.
04 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. С позитивното си мислене ще направите възможно и невъзможното, само от вас зависи. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек ще ви направи щастливи.
04 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Разпределете добре времето си и не се увличайте по дреболии. Предстои ви доста работа и само с добър подход ще успеете да се справите. Не е фатално, ако отложите някой от ангажиментите си. Повярвайте, заслужава си да положите повече усилия днес.
04 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Наред с трудностите ще имате и провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Но интуицията и убедеността ви, че сте на прав път не са измамни. Остава и да го извървите. Възможността да работите с професионалисти ще ви научи на полезни неща, за това повече гледайте и слушайте и по-малко говорете.
04 апр 2020
Последни новини