1 °C

Посланици на "Програмата за професионално ориентиране" стават най-добрите жени - пилоти в България

Програма „Професионално ориентиране",  разработена от СОНИК СТАРТ с представител на местно ниво – ЦОП Първомай вече реализира някои от заложените дейности.

И за да бъде всичко полезно за конкретната целева група на Програмата се залага преди всичко на атрактивното и различното от традиционно очакваното и предлаганото. Затова екипът на СОНИК СТАРТ предизвика своята изобретателност и широка партньорска мрежа, провокирайки младежката аудитория с нестандартни предложения за професии, които да засилят интереса към Програмата и да дадат възможност за качествено взаимодействие в средносрочен план. Програмата цели информиране, ориентиране и кариерно консултиране, които да дадат възможност на младите хора да придобият преки лични впечатления от дадена професия и среда, за по-добра ориентация в бъдещия избор.

Дамско рали „ Първомай 1“ – едно от атрактивните предложения, част от Програмата включи:

Представяне на СПОРТНИЯ СТЮАРД – възможност за професионален ангажимент и социална отговорност: кратък курс за стажант-стюарди и осигуряване на участието им в спортни събития в повече от едно населени места;

Представяне на ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПИЛОТ – адреналин и дисциплина: участие в ралито; достъп до сервизния парк; съдиите и пилотите;

Представяне на НАВИГАТОРА;

Представяне на СПОРТНИЯ СЪДИЯ

За да подкрепят програмата в ралито се включиха Констанца Томова – майстор на спорта по автомобилизъм . Шампион на България в дамския рали шампионат през 2004, 2005, 2006, 2009 и миналогодишен шампион.Веселина Лакова, която се състезава в дамския рали шампионат от 2008.

Дамите, заедно с техните навигатори след участието си в Дамско рали „Първомай 1“, с благодарности към екипа и доброволците на СОНИК СТАРТ, заявиха категоричното си решение да станат посланици на Програма „Професионално ориентиране“ в цялата страна и се ангажираха с още лични участия в подкрепа на младите хора, които искат да се реализират в сферата на автомобилния спорт.

Дамското рали беше част от честванията на третия рожден ден на ЦОП – Първомай. Официално годишнината ще бъде отбелязана утре, от 11.30 часа с водосвет и коктейл за официалните гости, а от 14.00 ще започне „Разказ за спорт и толерантност“ на скейтърската площадка. Участие в състезанието ще вземат всички желаещи, а умения ще демонстрират и професионални състезатели по скейтборд . Професионален дисководещ пък ще зарадва участниците с After SK8 парти от 21 до 23 часа. Записвания и информацияможете да получите на тел.  0886207985.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е прекрасен за вас, но поради дреболиите, в които сте се заровили има опасност да не го усетите. Отърсете се за миг от неприятностите и се огледайте. Имате чудесни възможности да направите деня си приятен. Семейството ви с готовност ще се отзове на предложението ви за излет в планината.
27 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви днес ви предлага много възможности. От вас зависи как ще предпочетете да работите, затова се спрете на най-доброто за момента. Сътрудничеството на работното място днес е особено ползотворно, благодарение на него ще постигнете неща, които не сте и очаквали. Имате време да обмислите отношенията си с любимия човек и може би да преосмислите поведението си.
27 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Убедени сте, че вървите по своя си път и трудно ще се поддадете на внушения, въпреки желанието на някои да ви разколебае. Бъдете последователни в действията си и планирайте дългосрочната си програма, като не пренебрегвате и маловажните детайли в нея. Предстояща визита ще ви направи по-активни в организацията й.
27 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Решавайте възникващите въпроси своевременно, не ги оставяйте да се натрупват. Последователност в работата и дипломатични отношения, това са част от условията да имате повече свобода в действията. Изберете подходящ момент, за да съобщите своето решение на партньора си, с което да го зарадвате.
27 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Почти не съществуват неща, които да са в състояние да ви откажат от намеренията в. И резултатите ще са налице. Амбицията ви по отношение на един проект е особено голяма и сте склонни да действате рисковано. Помислете сериозно какво да направите, за да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение.
27 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днес някои от вас отделят прекалено много време за дреболии. Незначителни спречквания с близките ви в къщи може да развалят настроението ви. Добре е да прекарате деня извън дома, далеч от всякакви проблеми. Възможности в тази насока няма да ви липсват и остава само да проявите нужната решимост. Не се поддавайте на инерцията.
27 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Сега е момента да осигурите финансово бъдещето си. Изключителният успех на проект, който завършвате ще ви позволи да инвестирате средства в много доходоносен бизнес. Интуицията и трезвата ви преценка ще ви подскажат на кого да се доверите.
27 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще успеете да свършите по-голяма част от планираното. При добра организация и реална преценка на възможностите ви, няма да ви притесни нищо. Оставяте на втори план сърдечния си партньор и това може да доведе до нежелани последици. Поговорете и обяснете добре намеренията си.
27 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще са ви необходими немалко усилия днес, за да осъществите набелязаните цели. Вие обаче сте твърдо решени да постигнете намеренията си и едва ли нещо ще е в състояние да ви откаже. На моменти обаче сте твърде напористи и това може да остави грешно впечатление у околните, така че опитайте се да контролирате емоциите си. Не действайте прибързано.
27 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Личните предпочитания и деловите задачи ще се превърнат в приоритетни за вас, но те ще ви носят добро настроение и печалби. Желанията ви днес ще се сбъдват и без да си давате много труд.. Едно пътуване ще ви срещне с интересни хора. У дома ще научите новини, свързани с по-младите представители на семейството.
27 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако се освободите от натоварващи мисли имате предпоставки денят ви да е приятен. Не се лишавайте от нещата, които ви карат да се чувствате свободни и да живеете пълноценно, търсете ги, ако ви липсват. Не пренебрегвайте почивката и мислете за бъдещето си, ще си помогнете от сега, ако подредите добре програмата си.
27 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С желание и готовност сте да свършите всичко, което планирате. Въпреки съботния ден програмата ви е натоварена, но ще се справите. Нещо приятно и очаквано ще внесе много светлина и радост в живота ви. До вас ще има някой, който ще ви помогне по-добре да се организирате и да осъзнаете значимостта си за другите.
27 яну 2021
Последни новини