Момиче от Първомай претендент за"Мис Швеция"

Снимка Костадин Момчилов

Наше момиче е претендент за титлата „Мис Швеция“. Екзотичната за шведите красота на Лусияна Димитрова отдавна е призната в северната държава.  На 18години Луси е 172 см и е в прекрасна форма, поддържана с танци, плуване и фитнес. За сега тя е една от 34 –те полуфиналистки в надпреварата за титлата. 16 от тях ще продължат на финала, а една ще представи Швеция в конкурса “Miss Supernatural”.  Победителката в конкурса „Мис Швеция“ ще участва в конкурса „Мис свят“ в Джакарта, Индонезия.

Момичето държи да се знае, че в конкурсите за красота винаги кандидатства със снимки, направени от Костадин Момчилов. Така е постъпила и този път. Он-лайн е представила фотоси, правени в Първомай, по време на последната й ваканция. Така е била избрана заедно с още 50 момичета от областта, в която живее- Сконе. С всяка от тях е проведено интервю, а след това е представила свой талант.  Луси с радост разказала, че е българка, от Първомай, а хората от комисията я поздравила за отличното владеене на шведски и английски език. На всички въпроси отговорила с лекота. От талантите си избрала пеенето. Комисията била впечатлена от гласовите  й данни. А Луси разказва, че с тази песен е кандидатствала за втория сезон на „Гласът на България“ и е била одобрена  за явяване на кастинг, но в този момент не е можела да си дойде в България. Няколко дни след интервюто, Луси получила съобщение, че е една от петте представителки на Южна Швеция в конкурса  за красота.

Прави впечатление, че между претендентките съвсем малка част са блондинки. Очевидно шведите търсят нещо, което не е типично за тях. Луси е 31-ва в сайта за гласуване. За съжаление, тя не може да бъде подкрепена извън територията на Швеция. На 8 юни ще станат ясни финалистките, а до тогава ще стискаме палци за нашето момиче. А финалният кръг ще се проведе на кораб, който ще пътува между Швеция и Финландия.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини