Разликата между съпруга и любовница е в подаръците

Мнозинството мъже харчат между 50 и 100 паунда за подарък за съпругата си за личен празник и цели 200-300 паунда за подарък зНеверните мъже глезят своите любовници, но се скъпят за съпругите си, когато купуват подаръци, показва британско допитване.

То разкрива, че мнозинството мъже харчат между 50 и 100 паунда за подарък за съпругата си за личен празник и цели 200-300 паунда, т.е. над два пъти повече, за подарък за любовницата си.

Видът на подаръците също е различен, като любовниците получат повече скъпи и романтични армагани, докато съпругите в повечето случаи се задоволяват с практични подаръци.

Изследването сред 3256 изневеряващи съпрузи във Великобритания било поръчано от сайта за запознанства Ashleymadison.com.

То разкрива също най-популярните подаръци за съпругите и любовниците, като 25 на сто от мъжете купуват диаманти за любовницата си (спрямо 10% за съпругите), а 20 на сто подаряват бельо на незаконната си партньорка (спрямо 8% за съпругата).

Съпругите получават със 17,5% повече технологични предмети като стереоуредби и DVD плейъри за любовницата си.Но романтиката не е напълно заличена - може би заради вината,

която изневеряващите мъже изпитват, те купуват с 12,5% повече шоколади и цветя за съпругите, отколкото за любовниците си.

Омъжените жени не бива да се безпокоят, че ще изгубят съпруга си за сметка на друга жена по празниците.

И все пак има списък с популярни места за изневери като например хотелите, а 50% от мъжете използвали като извинение работата до късно.

Изневеряващите жени, които също участвали в допитването, заявили, че ще бъдат по-щедри към съпруга, отколкото към любовника си.

Мнозинството неверни дами посочили, че смятат да похарчат под 50 паунда за подаръци за любовника си и 200-300 паунда за съпруга си.

Източник: ВестиБГ

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини