Празнуване според зодията

Как и къде да празнуваме настоящите празници? Съобразете се с начина на празнуване, според зодията:

   ОВЕН
Желателно е Овенът да е център на внимание, за да се чувства в стихията си! Неговата огромна положителна енергия ще зарази всички на партито. Може да празнувате навсякъде, за тази зодия няма значение, важното да не пестите комплиментите си!

    ТЕЛЕЦ
Представителите на тази зодия обичат да организират и подготвят празненства. Ако все още сте в дилема къде и с кого да прекарате предстоящите празници, няма от какво да се притеснявате, ако имате Телец до себе си. Той ще се погрижи за всичко, но е нужно и да го контролирате, защото обича да прекалява.

    БЛИЗНАК
Трудна е задачата да угодите на Близнака. Трудно взима решение ако пък е ваш гост, определено се подгответе, че ще закъснее с повече от половин час. Няма значение, къде е празненството ако на Близнак му допадне, той цяла вечер ще забавлява вашите гости с увлекателни истории.

    РАК
Оставете Рак да намери перфектното място за посрещане на Нова Година, да се погрижи за менюто и всичко останало. Не се опитвайте да влияете на неговото решение, защото все ще е грешка. Съществува малък проблем - постоянно му суетене между кухнята и празните чаши, ще го отнеме като главно действащо лице на празника.

    ЛЪВ
Няма значение къде и с кого ще празнувате. Лъвът винаги е готов да се забавлява. Ще забавлява всички с по нещо различно. Не му позволявайте да се вземе на сериозно, за да не станете обект на конфликт. Желателно е да следите колко количество алкохол ще поеме.

    ДЕВА
Може да поканите Дева само и единственото, ако сте решили да правите скромно семейно или приятелско събиране. Тази зодия мрази шумните купони и многото хора. Все пак ако решите да се забавлявате в огромна компания, не досаждайте на Девата с непрекъснати опити да я приобщите към множеството.

    ВЕЗНИ
Приказливите Везни ще са душата на всеки купон, които направите за празниците. Обичат да говорят и да общуват, те няма да ви създадат напрежение или проблеми. Все пак Везни обичат да говорят и говорят, може да се окаже, че в края на вечерта те са обсебили компанията и разказват забавна история от посрещането на миналата Нова Година.

    СКОРПИОН
Трудно е да се угоди на един Скорпион. Все пак ако човека до вас е от тази зодия, оставете го той да организира всичко. В противен случай е много вероятно да развали празника. Не се притеснявайте - ако всичко му е угодно той ще блесне с страхотен тоалет и добро настроение.

    СТРЕЛЕЦ
Целта на тази зодия е да е удобно на всички гости на дадено празненство. Неприятно е, че Стрелецът ще се опита да наложи собствения стил на празнуване, но за сметка на това всичко ще е перфектно. Оставете тази зодия да организира купона. Стрелецът е роден веселяк!

    КОЗИРОГ
За жалост трудно биха се отпуснали и забавлявали. Нужно е да направите Козирог първи отговорник по празненството. Ще организира всичко, ще направи и невъзможното, за да изненада своите гости. Когато всичко премине перфектно, точно както е планирано, това ще донесе неземно щастие на тази зодия. План, ред и действие.

    ВОДОЛЕЙ
Внимавайте да не прекалят с алкохола. Водолей се задоволява с всичко. Важното е да им обясните точно къде да намерят мястото на купона и те ще дойдат с огромно закъснение и извинения, че са се загубили. Но това не бива да ви дразни, защото тази зодия е много контактна и ще допадне на всички присъстващи. Стига да не е в някой "отнесен" период.

    РИБИ
Ще забавляват гостите ви с разностранни теми, те знаят за всичко по малко. Поне! Все пак понякога започват разговори на тежка тематика. Не им правете забележка, защото това ще е само в началото на празненството. Малко по-късно Риби ще танцуват и танцуват! Друг е въпросът, че са доста срамежливи и с 300 зора ще ги навиете за първоначалтого излизане на дансинга.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини