Отчаяният мъж. Симптоми, съвети

Някои мъже са готови на всичко, само и само да не останат сами. А жените... те помирисват мъжкото отчаяние от километри и ако вие сте един от тях, то нямате никакъв шанс.

Отчаяният мъж може да има силна воля и желание, но липсата на опит във връзките и запознанствата го представя като човек с ниско самочувствие и кара жената да го прецени по съвсем погрешен начин и дори да го помисли за зловещ или смущаващ в дадени моменти от поведението му.

Ето и няколко знака, които да ви подскажат, че влизате в категорията на отчаяните мъже:

1. Сваляте критериите

Отчаяните мъже са готови да променят стандарта си на живот и да снижат критериите си, за да не останат сами. Готови са да запълнят емоционалната празнина в живота си с която и да е жена. По-добре медитирайте малко и прочистете главата си. Изчакайте подходящата, вместо да излизате с неподходящи, което ще ви разочарова и на финал може наистина да повреди самочувствието ви.

2. Непрестанно си просите комплименти

Отчаяният човек е неуверен, с ниска самооценка и самочувствие и има нужда непрекъснато да чува колко е велик. Е, мислите ли, че на една жена няма да ѝ писне да гали егото ви с комплименти, които вие толкова усилено просите?

3. Телефонен тормоз

Ако искате да накарате една жена да избяга от вас, тормозете я с позвънявания, съобщения и имейли в началото на връзката ви. Да, жените обичат внимание, но когато то стане обсебващо и прекалено, нежният пол бързо дава отбой. Вие правите същото, нали?

Отчаяният мъж често греши по следния начин: звъни на жената, с която излиза, задавайки ѝ въпроса: „Ти ли ми звънна току-що?", когато не е имал позвъняване, или когато е бил непознат номер.


4. Винаги сте на разположение

Ако винаги сте на нейно разположение, тя започва да си мисли, че вие нямате личен живот. Това пък ви прави по-малко жадуван и ни най-малко интересен за бъдещата ви половинка. Отправете някакво предизвикателство към дамата си, провокирайте я, за да събудите нейния интерес.

5. Прекалено бързате във връзката

Отчаяният мъж може да прекара всеки Божи ден в продължение на седмици с жената, с която излиза. Той вероятно няма да разбере основни неща за живота ѝ, но пък ще иска да преспи с нея, възможно най-бързо, а после ще я пришпори да заживеят заедно и какво ли още не, без въобще да я е опознал. Разбира се, жените мислят много и рядко действат прибързано, така че този копнеж по бързо свиване на „семейно" гнездо ще ѝ се стори налудничав и ще я изплаши.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини