Партията на Кунева вече е с офис в центъра на Първомай

В Първомай беше открит и осветен офис на “Движение България на гражданите” – съобщават от пресцентъра на  партията на Меглена Кунева. Офисът се намира на ул. “Димитър Благоев” 2, в близост до сградата на Общината. На откриването са присъствали Димитър Танев, член на Националния съвет на Движението, Дани Каназирева, областен координатор на партията за Пловдив-област  и членове и симпатизанти от Първомай.

В информацията се казва още: Димитър Танев благодари на присъстващите за възможността да е сред тях и им пожела да успеят да запазят приятната атмосфера, която цари в офиса, и да я удвоят в деня след изборите.

“Първомай беше мястото, на което учредихме първата си структура в областта, пожелавам на екипа да бъде първи и на изборите догодина” – добави г-жа Каназирева.

Председателят на общинската структура в Първомай Росица Генова изрази надеждите си офисът на “Движение на България на гражданите” да се превърне в истинско средище на идеи и мнения на гражданите за развитието на града и на страната.

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини