Боливудска звезда в плен на красива ямболийка

Снимки: Фейсбук

Джакпот, какъвто някой едва ли е подозирал, удари бившата съпруга на Йордан Тодоров и екссекретарка на Боби Михайлов в БФС Елена Боева. Пред чара на красивата ямболийка се е предал един от секссимволите на индийското кино Кушал Тандон.
Връзката им е повече от година, но едва преди няколко няколко дни младият актьор хвърли в жалейки тийнейджърките в Индия като от страницата си във Фейсбук обяви Боева за своя официална половинка, разкрива "Уикенд".
Междувременно светските сайтове в азиатската набързо разкриха коя е мистериозната брюнетка. Дори местна телевизия засне и излъчи интервю с двойката.
"Кушал Тандон прекарва безсънни нощи. Но не от безсъние или от неизлечима болест. Той страда от още по-тежко заболяване – поразен е от стрелите на Купидон. Влюбен е в българско момиче!", гърмят вече пети ден онлайн изданията в Индия.
"Запознахме се в Лос Анджелис в театралната филмова академия, където моята приятелка бе на актьорски курсове също като мен. Връхлетяха ни чувства от пръв поглед. Любовта ни разцъфна между зелените дървета и чуруликащите птици в градината на колежа", разтваря сърцето си талантливият секссимвол от Боливуд.
В интервюто им пред индийския канал "Star" Кушал все още се дърпа за брак с оправданието, че още е млад за семейство.
"Аз съм само на 27 години, на колкото е и приятелката ми. Поне още 5 не мисля да се женя”, казва мургавият актьор, а индийските му фенки вече хвърлят боб дали до тогава връзката му с Елена ще оцелее.
"Дамата много се обичат. Елена постоянно пътува до Мумбай, където Кушал живее, но той все още не й е гостувал в София", повдигат булото на индо-българската любовна история от обкръжението на Боева.
Ако чувствата й към индиеца са живи и след 5 години, ямболийката ще стане снаха на популярен в Индия род. Дядото на Кушал е бивш министър от най-населения щат Утар Прадеш. За семейството се знае, че има сериозно политически позиции в столицата му Лакнау.
Елена стигна да брак с Йордан Тодоров, след като започна работа във футболната централа. Ожениха се на пищна сватба на 1 юни 2008 г., но семейството им претърпя крушение и в момента тече делото им за развод.
Междувременно Тъча стана баща, но с мъжка рожба го дари не все още законната му съпруга, а любовница от Пловдив. В момента двамата отглеждат наследника си.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини