Как те манипулира Тя

Наскоро прочетохме някъде, че според жените манипулирането на мъжа може и да не е етично, но всяка жена трябва да го може. Един от колегите чак се задави от възмущение. Решихме да ти опишем методите, с които жените си служат, за да те манипулират. Така ще бъдеш подготвен и ще се предпазиш от тия гадории. Ако можеш.

Секс

Да, за жените сексът е равен на сила и власт най-вече. Те контролират напълно този аспект, защото сме им позволили. Жената знае, че формите й са като наркотик за теб, който може да замъгли разума ти. Тя знае, че си готов на всичко, за да получиш това, което искаш и не се колебае да се възползва от този факт. Жените са майсторки в използването на секса като оръжие за манипулация. Те използват гримове, бои, лакове, повдигане, уголемяване, лифтинг и кой знае какво още, за да ни държат в плен на тяхната сексуалност. Същевременно твърдят, че ние сме лъжци и гадняри. Злоупотребяват наволя с това оръжие, а твърдят, че те са жертвите. Този метод е най-старият трик в учебника.

Ласкателство

Жените знаят, че обичаме да гъделичкат егото ни. В това няма нищо лошо, даже си е приятно, но не и когато го правят с някаква тайна цел. Няколко комплимента от нейна страна и вече играеш по свирките... така, де... свирката й. Успее ли да те накара да се почувстваш като нейния "рицар на бял кон", ще направиш всичко за нея, вЕрвай ни! Така сме програмирани, поне повечето от нас. И не се съмнявай, че те това много добре го знаят. Затова ще те накарат да се чувстваш като супергерой.

Заблуда

Друг известен метод, за който се сещаме, е да ни накарат да направим нещо, което те искат, като го правят така, че накрая да си мислим, че първоначално е било наша идея. За да постигнат този ефект, често прибягват до помощта на трето лице, често дори собствената ти майка. Тя подхвърля нещо, за да те подтикне към желаното действие и след това ти тичаш при жената с думите "Скъпа, реших да изкараме ваканцията на Карибите! Отивам да тегля кредит." Друг начин да те заблуди е като те предизвика да направиш нещо, което според нея не можеш. Например, купила ти е някаква откровено гейска ризка. Тя ще ти каже, че не искаш да я носиш, защото не си уверен в сексуалността си. И така, до няколко дни ще си започнал да я носиш. Ние се надяваме, че ще устоиш все пак!

Извъртане

Когато е сгафила нещо или я хванеш в опит за манипулация, тя ще извърти нещата така, че вината да се окаже твоя. Мхм, винаги ти си виновен, тя никога не греши! Това е метод, който изисква висш пилотаж и с неохота можем да кажем, че заслужава адмирации. Но това не е важното. Важното е да знаеш, че ще го направи и да си подготвен, когато това стане. Възможно е в някои случай вината да бъде прехвърлена и на онова вълшебно състояние, а именно ПМС.

Недостъпност

Знаеш какви стават жените, когато нещо не стане на тяхното. Превръщат се в мълчалива, нацупена, каменна стена. Това те кара да се чувстваш неудобно. Особено, когато приятелите ти са наоколо! И цялата тая драма се случва, защото си отказал да отидеш с нея на панаира на цветарите, на изложбата на чайници с прозрачно дъно или разпродажбата на опаковачна хартия. Не разбираме защо трябва да става такъв проблем от такова нещо. Ти нямамш нужда тя да те придружава, когато отидеш на автоизложението, нали?

Плач

Вероятно няма нещо, което да те кара да се чувстваш по-неудобно както женския плач. Той ни прави жертви на чувството за вина. Жените знаят, че това ни действа обезоръжаващо и може да им донесе много ползи. Затова гледат да го използват в моменти, когато нищо друго не им помага. Ти ще трябва да развиеш устойчивост към женските сълзи и сополи, защото в противен случай ще загубиш важни битки и ще загазиш много сериозно. Може да тренираш като си пускаш клипчета на ревящи жени или гледаш снимки на такива. Това би трябвало да премахне неудобството и да притъпи чувството ти за вина.

Източник: men.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини