ТОП 5 изумителни котешки щуротии

Мъгси и алигатора. Кой сега е номер 1?

Котешки истории всеки е чувал. Характерът на котката е обект на обожание, раздразнение или изумление. Това тук е Мъгси, котето, което спори за храна с алигатор. Дали това коте е много глупаво или много смело? Алигаторът знае...

Змиите са достатъчно страховити за всяко живо същество. Видиш ли змия, бягаш. Не знаем как се казва това коте, но то прави точно обратното. Неговият девиз изглежда е "Видиш ли змия, вземи си я".

Добре, дотук с безстрашните котета. Сега едно дремещо коте. Толкова е одрямано, че трябва пилето да го буди, за да си уточнят взаимоотношенията.

Изумителният свят на технологията също не може да избегне срещата с котета. Може на този iPad да му безразлично, кой му тъчва скрийна, но Peanut Butter и Rolling Stone (Фъстъчено масло и Търкалящ се камък са имената на писанките) влагат доста чувство. Tези две котки показват че, всеки, абсолютно всеки може да твори дигитално изкуство.

Ето го и Мару, най-странната котка на света. Той прави толкова изумителни неща, че си има собствен канал в YouTube. Дори да не вярвате, че котките лекуват, можете да пробвате кратките клипчета с Мару, всеки път, когато си мислите, че ви обхваща депресия.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини