Летните поли извайват фигурата

Летните поли не само създават добро настроение с правилния стил и цветови комбинации, но извайват фигурата на жените, обясниха световноизвестни стилисти, които се грижат за гардероба на звездите.

Дойде време да разгледате гардероба си и да извадите полите, които сте носили през 70-те и 80-те години. Ретро моделите се връщат с пълна сила през сезон 2012 г. Училищните къси варианти също са подходящи, като идеално се комбинират със спортни обувки, предаде БГНЕС.

За ниските жени са подходящи полите до коляното. Прекалено късата или дълга пола може да направи жената визуално по-ниска. За подчертаване на талията най-подходящи са полите над пъпа, които подчертават извивките. Избягвайте плисета, колани или твърде обемисти модели. Жените с по-широк ханш трябва да носят къси поли, за да акцентират върху краката. Дамите, които не харесват бедрата си е добре да избират по-свободни модели, като избягват вталените поли и украшенията по джобовете. Дебелите глезени се коригират най-лесно с дълги поли, които са изключително популярни през този сезон.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини