Рамбо се завръща

Неуморният Силвестър Сталоун отново е готов да се превъплъти в любимия си екшън герой Рамбо. 65- годишният актьор сподели, че ще се върне в джунглата с автомат в ръка, за да избива лошите. Той се похвали пред MTV, че вече работи по сценария.

Холивудският актьор надяна униформата на Рамбо в далчената 1982г. с филма "Първа кръв", режисиран от Тед Кочеф.  Големият му успех провокира създаването на още три продължения на лентата. Последният филм се появи през 2008г. Той бе забранен в Бирма, където се развиваше действието му. Сагата за подвизите на ветерана от Виетнам ще догони по епизоди на големия екран поредицата на другия му любим персонаж - боксьорът Роки.

Звездата от "Необикновените 2 ", която доведе в България легендарните Брус Уилис и Арнолд Шварценегер призна,че ще замени джунглата във Виетнам с тази в Мексико. В Латинска Америка Сталоун ще влезе в схватка с местните наркобосове. В интервю актьорът коментира, че това ще е кулминацията в житова на Рамбо. Той вече е осъзнал, че неговата съдба не е да бъде обикновен човек, а да си отиде като герой, в "пламъците на славата".

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини