10 °C

Последният сезон на "Игра на тронове" излиза през април, 2019г.

Финалният осми сезон на сериала "Игра на тронове" ще бъде излъчен през април, 2019 г. и ще се състои от 6 епизода, обявиха от HBO. От телевизията разпространиха и специален тийзър, но все още липсва окончателна дата на премиерата на сезона.

Сериалът "Игра на тронове" се превърна в глобален феномен. И въпреки че краят му наближава, HBO вече подготвя няколко проекта, чието действие ще се развива в същата "вселена", пише "Варайъти". Телевизията вече е поръчала нов проект на сценаристката Джейн Голдман, известна с работата си по фентъзито "Звезден прах" и "Домът на мис Перигрин за чудати деца".

Действието в сериала, по който работи Голдман, ще се развива хиляди години преди събитията от "Игра на тронове" и ще разкаже за златната епоха на героите във Вестерос и нейния упадък, допълва изданието. Едно нещо е сигурно - това няма да бъде историята, която си мислим, че знаем.

Междувременно вече е започнал кастингът за пилотния епизод на проекта на Голдман. Главните роли са поверени на Наоми Уотс и на Джош Уайтхаус.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини