13 °C

Слави Трифонов покани Румен Радев, Бойко Борисов и Сотир Цацаров в шоуто си

Слави Трифонов покани в шоуто си през следващата седмица председателят на парламента Цвета Караянчева, президентът Румен Радев, премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и националният омбудсман Мая Манолова. 

От тях той се надява да разбере какво се случва в държавата на фона на ескалиращите протести. Не знам дали ще дойдат, ама аз съм тв водещ, каня ги, що пък да не дойдат, обясни Трифонов в началото на предаването си тази вечер. Той покани зрителите да задават своите въпроси към представителите на властта. 

Водещият припомни, по повод протестите с мото „Смяна на системата“, че преди две години той и екипът му искаха да организират референдум със същата цел. „Тогава аз на стол и моите колеги на столове бяхме пред парламента“, напомни тв водещият.

В студиото му гостува Вера Иванова, майка, чийто 23-годишен син е с умствена изостаналост и в развитието си е на нивото на 1-годишно дете и която всяка вечер е на протеста заедно с него. Тя разказа, че животът на децата с увреждания и на протестиращите възрастни е бил заплашен от провокатори, хвърлили димки на митинга срещу горивата.

Оцеляхме с помощта на полицаите, обясни жената 

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ма
    мастикаджия
    7 -10
    09:44, 14 ное 2018
    Слави май единствен знае какво прави.
    • 🇧🇬
      🇧🇬
      6 -3
      17:21, 14 ное 2018
      Бойко прие поканата за броени минути.....Румен-Тъпото не искал да ходи без Деса !
  • 2
    Ха
    Хаха
    10 -8
    11:36, 14 ное 2018
    Слави най-голямата мутра и доносник на дс ли ще ни оправи ...пази Боже !
  • 3
    На
    наблюдател
    7 -4
    16:26, 14 ное 2018
    този самозабравил се клоун е еджа жалко нищожество. въобрази си че около него се върти света. с неговата елементарна чалга съпроводена от бразнодумството му виждате коя е аудиторията му . неориентирани тинайджери и т.н. интелигентни хора да го гледат трябва да са изкукали.
  • 4
    Ми
    Мина
    4 -1
    18:26, 14 ное 2018
    Хич да не ми се прави на тв водещ. Той е един от кандидатите за власт,въобразил си,че става за това. Не , не ставаш, Славчо от Учиндол .Но има много пари и подклажда протестите в Перник и Благоевград .Не знам защо приемат поканите му и така вдигат рейтинга на чалгарското му предаване.
Последни новини