29 °C

Шеф Павлов приготвя десерти на площада в Пловдив тази събота

Като част от фестивала “Mood for Food” шеф Павлов ще приготви на живо на един от любимите си десерти „Топла шоколадова пяна с карамелен сладолед“. Събитието ще се състои в събота, 15 септември, от 17 часа на площад „Централен“ в гр. Пловдив.

Тази седмица по 24ITCHEN стартира новото локално предаване „Нещо сладко с Павел Павлов“, което любителите на десертите могат да гледат всеки ден от 14:00 и 22:00 часа. 

Новината от любимия кулнарен канал е, че Лора Найденова и Стоян Сейменски продължават да споделят разнообразни вкусове и рецепти с любителите на домашно приготвената храна. Тяхната нова доза кулинарни вдъхновения от България ще радват зрителите на  24KITCHEN в още 7 балкански територии, където каналът се разпространява. Новите епизоди на „Бон Апети" тръгват през ноември.

„За нас, като професионалисти, е голяма чест „Бон Апети” да се излъчва по специализиран кулинарен канал, чиито лица са едни от най-популярните световни готвачи ” - казва Стоян Сейменски. 

Лора и Стоян стават телевизионен екип още през 2011 година.  Имат зад гърба си над 1800 заснети епизода, а заедно са показали на българските зрители повече от 5 000 вдъхновяващи рецепти и вълнуващи вкусови комбинации.

„Ако някой реши да готви всеки ден по една от рецептите, които сме излъчили до момента, ще му трябват около 13 години, за да опита да приготви всички” – споделя шеговито Лора.


Хороскоп за 23.09.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини