Градската организация на ДПС в Ардино увеличи членовете си

Само от началото на годината в градската организация на ДПС в Ардино са приети над 20 нови членове. Това стана ясно при отчет за дейността на структурата, който бе представен в четвъртък в залата на общинската администрация. Гости на събранието бяха областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан и кметът на общината Ресми Мурад.

Отчет за дейността на структурата за изминалата година направи председателят на градската организация и шеф на местния парламент Сезгин Байрям. Той бе категоричен, че градската организация на ДПС в Ардино се развива с много бързи темпове. А приемът на нови членове е част от положителните тенденции. „Ние ще продължим да работим упорито, защото знаем че ни чакат нови предизвикателства“, заяви Сезгин Байрям.

„Вашата структура е една от най-големите на територията на общината. Всеки един от вас трябва да работи активно за просперитета на нашата партия. Ако ние сме единни и сплотени, винаги ще бъдем в управлението на страната“, заявив обръщението си към членовете на градската структура областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан. Той благодари на членовете на градската организация за подкрепата и съвместната им работа по време на предизборните кампании.

Кметът на общината Ресми Мурад също благодари за единството, заедността и активността на всички членове от градската организация. Той отбеляза, че е дошъл на място, за да чуе предложенията им по съставянето на новия общински бюджет за тази година. „Ще продължаваме да работим усърдно за благото на всички жители на територията на общината“, заяви Ресми Мурад. 
Събрания се проведоха и в местните структури на ДПС  в Кроячево, Правдолюб, Дядовци, Светулка, Ахрянско, Търносливка и Бистроглед.По време на срещите бе обсъдена актуалната политическа ситуация у нас, както и реалните проблеми на избирателите. 

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Пе
    ПЕСИОНЕР
    0 0
    07:54, 19 яну 2018
    няма ли по съществена новина че занимавате хората с турската ви партия.не разбрахте ли че разделяте обществото и то изкуствено и то едиинствено по ваша на дъхрушката вина и то защо. за да ги баламосвате и натрапвате измислена и режизирана версия за нов процес за да ги яхнете и живуркате с народни и държавни пари.защото сте некадърници и по друг честен и работлив начин не можете да се прехранвате. далаверата е голямаа работа за безлични същества.
Последни новини