Миньончето Мария се скара и с Анелия

Миньончето на фолка отново се развихри. След като само преди седмица в медиите се появи информация, че Мария се е скарала с приятелката си Цветелина Янева сега избухна нов скандал. Пайнерката се разсърди и на колежката си Анелия, пишат от hotnews.bg.
Според последните слухове, Мария и Цвети се скарали заради екссъпруга на миньончето Димитър Андонов. Блондинката и брюнетката се смразили покрай развода и Цветелина дори отказала да отиде на промоцията на бившата си дружка. Клюката носи, че повод за това е солидарност към бившия съпруг на Мария, който е близък приятел с медийния бос Делян Пеевски.
И докато за тази кавга между двете певици причините са ясни, то спорът между Анелия и Мария остава пълна загадка. Според най-новите клюки двете пайнерки не се понасяли и правели всичко възможно, за да не се срещат по събития. Каква е причината за скарването им обаче така и не е ясно. Съвсем наскоро Мария обяви в шоуто на Слави, че приятелства в попфолка няма.
Светски клюкари продължават да се питат какво не могат да разделят двете певици, че така жестоко са се скарали една с друга. Според последните новини Анелия изрично забранила да пускат Мария на промоцията й и не й пратила покана. А миньончето побързало да й върне жеста и също не я поканило на своята.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини