Will.i.am, фронтменът на The Black Eyed Peas стана директор в Intel

Той е най-известен с това, че е музикант с множество платинени албуми, продуцент и фронтмен на The Black Eyed Peas, но will.i.am e също и новатор, фен на технологиите, предприемач и филантроп.

Като продължение на своята неутолима страст към технологиите, които играят значима роля в неговия професионален и личен живот, will.i.am ще се ангажира с дългогодишно творческо и технологично сътрудничество с Intel Corporation.

"Ще бъде невероятно да съм в един екип с учени, изследователи и компютърни програмисти в Intel, за да си сътрудничим и заедно да развиваме нови начини за комуникация, създаване, информиране и забавление." - коментира will.i.am.

Дебора Конрад, вице президент и главен маркетинг директор на Intel добави: "Ние сме развълнувани да се докоснем до безкрайната креативност, която will.i.am допринася. Той е не само брилянтен творец и продуцент, но също и новатор, разширяващ границите на технологиите в професионален и личен план. Ние споделяме силен интерес към иновациите в музиката, изкуството и начина на живот, и сме развълнувани от възможността да обединим усилията си, за да установим автентична, емоционална връзка с потребителите."

В своята уникална роля will.i.am ще си сътрудничи с Intel по много творчески и технологични усилия в сферата на визията "компютърен континуум", която може да включва такива устройства като лаптопи, смартфони и таблети. В допълнение към тази визионерска роля, като фронтмен на The Black Eyed Peas, will.i.am вече работи по музика, предназначена специално за Intel.

Подробности не бяха оповестени, но Дебора Конрад каза, че партньорството между will.i.am и Intel е съчетание на два свята - забавлението и технологията - за да се създаде това, което тя нарича "върховното изживяване."

"Intel е в процес по трансформиране на начина, по който ние комуникираме с хората," каза Дебора Конрад. "Нашето партньорство с will.i.am е отличен пример за това как ние искаме да предадем изживяването Intel. Важно е Intel и нашите иновации да бъдат поставени пред погледа на световната младежка култура, която възприема нови устройства и нови форми на комуникация и забавление," добави тя.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини