Най-добрите идеи за коледни подаръци за 2010 г.

С наближаването на коледния сезон накъдето и да се обърнем виждаме реклами на милион нови продукти и големи разпродажби. Всеки усеща, че е време за голямото коледно пазаруване. Задачата да открием най-подходящите подаръци за близки и приятели обаче е не е лесна. Затова се надяваме тези идеи да ви помогнат да зарадвате тези, които обичате.

Идеи за играчки

Играчките са идеалният подарък за малките, но търсенето може да е безкрайно при такова голямо разнообразие на пазара. При избора на играчка за коледен подарък е важно тя да е атрактивна, креативна, безопасна, образователна и, разбира се, забавна. Може да се спрете, например, на плюшено мече, строителен комплект или образователна видео игра.

Модни идеи

Подаръците, свързани с мода – ръчни чанти, зимни ботуши, бижута и т.н., са любими на момичетата. Трябва обаче да познавате вкуса на конкретния човек и да притежавате усет за стил, така че веднъж поднесен, подаръкът да предизвика възторг. Елегантният копринен шал е много добър вариант, тъй като този аксесоар е задължителен в гардероба на всяко момиче. Шалът може да се носи около врата или талията, на чантата и дори като кърпа за глава

Технологични джаджи

За тези, които харесват високите технологии, перфектният коледен подарък може да бъде, например, iPhone 4, сензорен iPod 4 или Kindle 3G четящо устройство, които са най-новите и ексклузивни продукти за тази година. Ако човекът, за когото е подаръкът, все още няма подобна джаджа, със сигурност ще го зарадвате.

Ако търсите нещо по-специално и оригинално, можете да подарите преживяване – например, опит с екстремен спорт, интересна игра, пътуване до мечтана дестинация, ден в спа-център и т.н., които със сигурност ще се превърнат в незабравим спомен за получателя.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини