Разследват секс оргия на сцената във фолк клуб

Районната прокуратура в Благоевград е разпоредила спешна проверка след медийни публикации за секс оргия с посетители в благоевградски фолк клуб.
На петъчно „Секс парти" миналата седмица клуб "Харем" затворил врати около 3 часа през нощта и диджеят обявил, че започва частно парти и "всеки може да прави, каквото и с когото си иска", съобщава местният в. "Струма".

Охраната стриктно следяла да не се снима с апарати и GSM-и. Пред не повече от 50 души две момчета и момиче, което изглеждало непълнолетно, правили секс без задръжки срещу "уникална награда", разказват клиенти на заведението. Според запознати това не е първата оргия в клуба, допълва изданието.

Държавното обвинение се самосезира след публикации в медиите, коментира пред Дарик радио говорителят на благоевградската прокуратура Станислава Арабаджиева. За месец ще бъдат разпитани лица, присъствали на секс партита. Засега досъдебното производство ще бъде за едро хулиганство и член 159 от Наказателния кодекс (за порнография - б.р.), уточни тя.

По информация на радиото по време на оргията пред клуба е имало няколко полицая, които обаче не се намесили, макар да разбрали какво се случва. "Нямаме информация, че полицаи са станали очевидци на скандалната оргия, но и този факт ще бъде проверен", каза прокурорката.

Дискотека "Харем" работи от месеци без разрешителни документи. Срещу собственика Венцислав Крумов от дупнишкото с. Яхиново има издадени повече от 20 наказателни постановления за различни нарушения на законите, предадоха Дарик и "Струма".

От "Харем" не крият развратните си партита. На страницата им във Facebook пише, че всеки петък има секс на живо и дори обещават награди от по 2000 лева за участниците. Следващата оргия е насрочена за 31 октомври и на нея са поканени "Всички Клеопатри, Батмани, девици и палави мръсници".
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини