Утре ще бъде по-топло и по-слънчево

През нощта ще бъде ясно, но хладно, с минимални температури между 7 и 12 градуса, по морския бряг до 16-17 градуса.

Утре времето над страната ще бъде слънчево. Сутринта на отделни места в низините и котловините от западната част на страната ще има намалена видимост или мъгла. Ще духа слаб източен, в Източна България до умерен северо-североизточен вятър. Максимални температури между 22 и 27 градуса, в София около 22 градуса.

Над Черноморието също ще бъде слънчево. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури между 22 и 24 градуса. Температура на морската вода 21-23 градуса. Вълнение на морето 2 бала. Слънчево ще бъде и над планините. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максимална температура на 1200 метра - около 17 градуса, на 2000 метра - около 10 градуса.

В четвъртък и петък ще бъде предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността се очакват по Черноморието. Ще духа слаб, по Черноморието и в югоизточните райони, умерен вятър от изток-североизток. Минималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат между 7 и 12 градуса, по Черноморието до 15-16 градуса, а максималните - между 22 и 27 градуса.

В събота температурите ще се повишат с 2-3 градуса. Времето ще бъде почти тихо. От запад ще се появи разкъсана висока облачност.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини