Saweetie издаде нов сингъл

„NANi“ не е просто песен; това е саундтрак за добро настроение

След като пусна част от дългоочаквания си сингъл в социалните мрежи, номинираната за Grammy мултиплатинена рап звезда Saweetie почерпи феновете с летния химн за добро настроение „NANi“.

Продуцирани от Jean-Baptiste, Karl Rubin, Shawn Wasabi, Ryland Blackington и Ryan Buendia, заразителният ритъм на парчето и амбициозните тактове на Saweetie правят хит на дансинга.

Вдъхновен от хитовия клип на интервюто на Lady Gaga, Saweetie подготвя момичетата за натоварено лято по предварителен план: „Самолет, грим, пътуване до клуба, бекстейдж, снимки, друг клуб. Два концерта, една вечер, това е“.

Saweetie сподели: „NANi“ не е просто песен; това е саундтрак за добро настроение. Тази дефиниция на песента показва енергията на ГЛАВНИЯ ГЕРОИ! Този сингъл е плод на любов и е само началото. Работя върху тази нова музика от известно време и съм развълнувана да споделя повече от това пътуване с вас“.

За да вдъхне живот на сингъла, Saweetie издава и зашеметяващо музикално видео. Режисирано от Chandler Lass, видеото показва Saweetie да е домакин на лятно парти край басейна с нейните момичета. В „NANi“ се демонстрират хипнотични танцови движения и безгрижна енергия. 

Наскоро Saweetie получи първата златна музикална награда на Billboard Gold Music Award на годишната вечер „Gold Gala“, най-голямото и най-гледано събитие в Азиатско-тихоокеанския регион. По-рано тази година Saweetie пусна пищния химн “ Richtivities“ и си сътрудничи с емблематичния индийски актьор/певец Diljit в оживената песен „Khutti“. Тя също така продължи участията си в телевизията - участвайки като гост в скорошен епизод от хитовия сериал на STARZ BMF и като ментор в The Voice на NBC.

Източник: njoy.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини