48 абитуриенти изпрати тържествено Професионалната гимназия по икономика в Смолян

    Част от средните училища в Смолян днес изпратиха своите абитуриенти. Тържество имаше и в Професионалната гимназия по икономика "Карл Маркс", която завършват 48 зрелостници.
    Дворът на Професионалната гимназия по икономика беше пълен с ученици и родители. Най-развълнувани бяха зрелостниците от двете паралелки, които завършват тази година.
    "Изключително горда съм с тези деца, защото те са прекрасни хора на първо място. Предполагам, че те ще се представят добре и на държавните зрелостни изпити, което ще донесе една допълнителна удовлетвореност на мен и на колегите, защото в края на краищата дипломата увенчава резултатите от нашите съвместни усилия с децата, те са прекрасни, млади искрено вярвам, че ще бъдат и много успешни в тоя живот", каза Мария Мечкарска - директор на ПГИ.
    Директорът връчи грамоти на първенците на випуска и учениците, участвали активно в мероприятията на учебното заведение. Дванайсетокласниците предадоха знамето на училището на следващия випуск и се простиха с него и със своите учители. Накрая в двора се изви абитуриентско хоро.
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини